Ahojte. Chcela som sa opýtať, aký čaj môžem piť, keď mám hnisavú angínu. Všade píšu, a z toho mi vyplýva, že nemôžem žiadne bylinky. Ďakujem
Nie piť ale vyplachovat salviou ,vodu zmiešať s morskou soľou.
Aj v lekárni predávajú šalviovu tinkturu.
@imerka ja som mala hnisavu angínu a mala som salviu čaj aj tinktúra na kloktanie otca mam gynekológa-porodnika
@balusik11792 ahoj. Užívam i atb a som asi v 7,8 tt. Neublíži to? A prosím ta hľadala som otázku po nete ale nikde som nenašla. Keby bábätko nezilo ukáže to na teste ako pozitívne, či nie. Dekuju
@gdulskadarina s atb Ospen nakoniec
@imerka ja som užívala v nemocnici augumentin nie neukáže pretože keď si tehotná test reaguje na zvýšený hcg hormón nie nato ci srdiečko je aktívne alebo nie a prečo myslíš si že bábätko nežije ci ako??
@balusik11792 tak, kvôli angíne nemôžem ísť k dr. na dohodnutý termin, až keď budem zdravá. A prvýkrát, čo som bola nepotvrdil tehotenstvo ale videl tam mráčik a povedal aby som si urobila test za pár dni a doteraz pozitívne. A ešte teraz som si robila a nestihlo nasiaknut a už hneď bola tehotenská ciarka pred tou z mocu. Tak ani neviem či sa vyvija
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@imerka no to je tazko aj ked mozno cibulovy caj by nemusel vadit, hnisava angina je na telo dost zabijak, co povedala dr? zvladnes bez antb?