Dievčatá prosím vás beriem antikoncepciu v štvrtok som si dala poslednú tabletku a potom som už tabletky nebrala som zvyknutá že mi menzes má prísť až v pondelok, utorok. No dnes som spozorovala hnedý výtok. Počas mesiaca som mala podozrenie že by som mohla byť tehotná kvoli pobelievaniu v podbrušku a bolesti krížov tak isto som cítila rôzne vône intenzívne. Lenže tri testy ukázali negatívne. A ja som vystrašená z toho predčasného hnedého výtoku. Nebolo toho moc iba na papieri ked som sa utrela a teocha na nohavičkách. Čo si myslíte dievčatá mám sa báť ? Ak by šlo o tehotenstvo je to zlý znak ? Mohli mi tri testy ukázať negatívne aj keby som bola tehotna ? Nakoľko je sobota neviem ako to riešiť.
@renca0403 ja som bezne pred ms den dva spinila a az potom som zacala naozaj krvacat. Moze to byt zaciatok ms,bud v klude a pockaj
Ďakujem. Nie som na to zvyknutá tak ma to vyplašilo. No mala som celý január antibiotiká takže možno je to následok toho.
Ja ťa asi nepoteším, ale to, že ti tehotenský test neukázal či si tehotná, nedá sa na to spoliehať. Ja som robila testy pri každom tehotenstve ( 3 krát) viackrát a vždy mi ukázalo negat. a bola som tehotná. Ale tak to bola asi rarita😋.
Ak si bola chorá, môže to byť následok toho.
Treba počkať a uvidíš, a vždy je dobré ak máš problém ísť k lekárovi 😃
@kamoss75 Nejde o samotné tehotenstvo, nemali sme to na pláne to je pravda ale keď by tu už bolo tak by to bolo v poriadku. Ide skôr o to že som bola u gynekológa pred tromi týždňami a ten povedal že na sone nič nevidí a že som možno len nachladnutá. A odporúča sono, moja lekárka povedala že sono nie je potrebné lebo to bude 100% ženskeho pôvodu a mám len počkať kým sa to ustáli. Tak čakám a bojím sa že by mohlo ísť o niečo vážne a nie o tehotenstvo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@renca0403 podľa mňa je to niečo iné, ak si ju brala tak ako si mala je minimálna šanca že si tehotná. Môže to byť prechladnutie, cysta a ďalšie veci.