Ahoj ženy, som tehotná, na začiatku tehu. V pondelok som si robila test ale u Dr som ešte nebola tak neviem ani kolky týždeň ale teraz večer som mala taký hnedý výtok a trochu ma pobolieva aj brucho. Som sama doma so synom malým a neviem čo teraz. Či plašiť alebo nie.... Aj v prvom tehu som mala podobný výtok raz ale to bolo po vyšetrení, príp po sexe. Dnes sa však noc také nekonalo, z čoho by to mohlo byť tak neviem. Poraďte
@mim987 mala som niečo podobné na začiatku tehotenstva ale aj s trochou krvi. Doktor mi povedal že je to normálne nakoľko sa v tele nachádza "niečo" čo telo odmieta a snaží sa s tým vysporiadať. Vraj to nie je nič zlé pokiaľ žena nekrváca čistú krv - čo tiež nemusí značiť nič zlé. Samozrejme je lepšie to vždy skontrolovať či je všetko v poriadku.
Tá bolesť môže byť spôsobená aj zväčšovaním maternice. Ja som napríklad mala veľmi silné bolesti vtedy. Radšej sa dajte skontrolovať ale verím že všetko bude v poriadku 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
kedy si mala posledny menzes? moze to byt vselico - uhniezdovanie, niektore zeny spinia v case akoby menzesu, hematom...nemozes napisat svojej gynekologicke trebars?