Hladina hCG v 5. - 6. týždni

gertys
2. jún 2022

Ahojte. Budem rada ak sa so mnou podelite o Vaše hodnoty hcg v 5-6tt 🙂

ailiba
2. jún 2022

@gertys tak 14.den od vkladu. To je asi tak, ako pises to bolo u 1.tehu 810 a u 2. cca 2100.

7lenka11
2. jún 2022

ja som mala 1460 na konci 5tt

elinosar
3. jún 2022

Prvy den siesteho tyzdna 4470

ailiba
3. jún 2022

@elinosar fuuha, a to bolo jedno, ci dve?

gertys
autor
3. jún 2022

@ailiba je to vela? Hodotq co ma alinosar?

elinosar
3. jún 2022

@ailiba netusim, este stale som v siestom tyzdni :D kedze mi zistili to hcg len pred par dnami

marttinaa
3. jún 2022

@gertys moje hodnoty v 5tt boli okolo 7000 a v 6tt už cez 20 000. V 6tt na ultrazvuku už bolo vidno babo(malú guľku 🤣) aj srdiečko mu bilo

gertys
autor
3. jún 2022

@marttinaa ja som pri poslednom tehotenstve mala 3700 a boli to dvojicky no skoncilo to MA. Teraz som v 5tt a mam cez 9 tisic

ailiba
4. jún 2022

@ailiba podla mna dost... Rozhodne ta nechcem strasit... Este si asi nebola na sone? Podla mna to mozu byt aj dvojicky... Ale nemusia byt. Vacsinou vtedy byva vyssie. Alebo bola skor ovulka. Ono to hcg rastie velmi rychlo, tak staci par dni naviac.

ailiba
4. jún 2022

@elinosar tak budes mat prekvapenie😉...

ailiba
4. jún 2022

@gertys podla mna je to dost. Tipovala by som skorsiu ovulku, alebo dvojicky... Ale pravdaze nemusi byt.

gertys
autor
4. jún 2022

@ailiba ovulaciu som mala na 12dc tak neviem. Predtym som ms nemala lebo som otehotnela po porode a ms mi nestihla na ehmut a uz tam boli dve

gertys
autor
4. jún 2022

@ailiba myslis ze by bolo fyzicky mozne cakat 2x po sebe dvojicky? Podla mna to nie je mozne

ailiba
5. jún 2022

@gertys tak drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo 🙏. No, uvidis...

ailiba
5. jún 2022

@gertys ty uz mas jedny dvojicky? Teda. Preco by to nebolo mozne mat opat dvojicky? Ked uz mas jedny, tak mas asi predispoziciu. No, ale dakujem pekne. Hlavne, nech to vyjde, ako si zelas. Teda klubuk dole... Ja obdivujem, kto zvlada dvojicky.

gertys
autor
5. jún 2022

@ailiba nemam neprezili to

ailiba
5. jún 2022

@gertys prepac, to je mi ľúto... Teraz to iste vyjde👍🙏

ailiba
5. jún 2022

@gertys podla mna je to mozne. Pravdaze jedno vaječné asi nie, to by bola priliz velka nahoda. Ved uvidis... Hlavne, aby bolo vsetko v poriadku🤩.

gertys
autor
5. jún 2022

Boli spojene vaky. Lekar vravel ze bud prezije obe alebo ani jedno lebo to jedno stiahne so sebou to druhe a tak aj bolo. To chore si vzalo aj to zdrave

pietrula
14. nov 2022

@marttinaa v 5 tt myslis 5+0?

pietrula
14. nov 2022

@gertys ako si nakoniec dopadla?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre