Hľadám inšpirácie, ako oznámiť tehotenstvo manželovi, rodine

dominikaskvasik
16. jan 2020

Ako ste manželovi oznámili / alebo sa chystáte oznámiť tehotenstvo? ♥ Taktiež ma zaujíma, ako a kedy ste to oznámili rodinke?

lenka2710
16. jan 2020

@dominikaskvasik prvé tehu som dala tehotenský test do krabičky od naramku a zabalila ako darček! Pri druhom som bola taka vysokovana, že keď som to ráno zistila tak ako čakať do večera kým príde, na to ani pomyslieť, hneď som mu volala, ze sme tehotni!! A rodine sme to ani oznamovať nemuseli, išli sme proste na návštevu a ja som pila čistú vodu, tak si to všetci domysleli a teraz pri druhom to všetkým vykecala malá ešte skôr ako sme chceli 😂

evitka83
16. jan 2020

@dominikaskvasik normalne, rano som vyletela z kupelne, zobudila som ho a on v polospanku na to pozeral 5 min, ze co to je 🤣

jaskolka
16. jan 2020

Ja, som dve čiarky nasla, tesne pred jeho meninami, tak som sa ho začala nenápadne pýtať, že aký darček by si prial, čo by chcel. Je skromný, tak stále povedal, že nič nechce, že stačí, že ma mňa 😃. Potom som sa ho spýtala, či si je istý, že nechce žiadny, darček, že či ani tento a podala, som mu test s dvoma kolajnickami. Asi minútu na to pozeral, kým mu doplo, že čo to znamená no a potom bol v úplnej eufórii, chcel okamžite to každému oznamovať. 🙂

majka_skvela
16. jan 2020

Mužovi som volala hneď, ako som mala pozitívny test, to sa nedalo, že by som v sebe celý deň až do večera udržala. Ale rodičia si na Vianoce z darčeka vybalili mini detské topánočky, plakali od radosti. 🙂

noemi155
16. jan 2020

Ja som to tiež zistila tesne pred jeho meninami
Keďže mame blízko seba meniny,tak sme boli vopred dohodnutí,že si nič nedáme,že pôjdeme na nejaký pobyt víkendový ...
Nechcela som byt taká ,že aaaa poviem dom tehotná ,reku využijem situáciu ,keď bude mat meniny
Mala som problém to toľko tajiť ,ale zvládla som to vyše týždňa 🤣
Ešte aj kramy som predstierala🤣🤣🤣
Tak som teda vyrobila takú knižku a tam som vymyslela všelijaké básnicky od začiatku nášho vzťahu ako sa to všetko začalo až po tehotenstvo
V deň ‘’D’’ sme išli na naše miesto ,počkali sme na polnoc,keď mu konečne môžem zavinsovat k meninám a najskôr som dala len detské šampanské keďže sme boli autom heh a čokoládku milujem ta
A ako bonus zabalená vyrobená knižka s basnickami
Najskôr kukal čo to je,potom čítal strana po strane a napokon sa dozvedel radostnú správu
Nechcel tomu ani uveriť ,taký bol šokovaný a povedal,že najkrajší darček v jeho živote

janba
16. jan 2020

Poslala som mu fotku na Viberi, lebo akurát bol na tri dni v Prahe a nevydržala by som, kým by prišiel 😃

hrasocek12
16. jan 2020

@dominikaskvasik ja som sla riadne za nim ked pozeral tv a povedala som mu nech zavrie oci a ukaze ruky a dala som mu do ruk, chvilku pozeral a nechapal co to je a potom sa zacal tesit jak maly ze sa to konecne podarilo 😊 a ked sme zistili ze to bude dievcatko tak sa tesil este viac 🤗

lusittagi
17. jan 2020

Oznámila som mu to na jeho narodeniny. Na vianočný stromček som zavesila papučky a po gratulácií som mu oznámila, že na stromčeku má ešte jeden darček 🙂 rodine to oznámime až neskôr, no pre našich mám nachystané prekvapko. Veľa pekných inšpirácii je na Pintereste 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre