Hlad a únava v 1. trimestri

20. feb 2023

Ahojte, v ktorych tyzdnoch ste pocitovali taky doslova vlci hlad a silnu unavu?
Z prveho tehotenstva si to nepamatam uz, zda sa mi, ze 7-8.tt to zacalo😊
Momentalne som 6tt a unava zacina...beriem 4 cps utrogestanu denne, vraj to tiez prispieva k vycerpaniu.
Ako ste na tom vy?😇

floki1994
20. feb 2023

Vycerpana som bola tak znacne od 6tt ale "žeriem" doslova od začiatku..vkuse som hladna a kebyze sa nenajem tak ma pali hned záha 😅🙈

tenerifka
20. feb 2023

ano, ten spanok si pamatam, ja ked som pracovala napr.od 16 do polnoci, tak som poobede od 13 do 15 spala tvrdym spankom siestu, inak by som to nedala. Tie to zacalo niekedy okolo 2.mesiaca.
No a zranie-no comment, hladna som bola stale

andie2810
21. feb 2023

Ja som bola unavená asi hneď od začiatku 😂 mať ešte trošinku tvrdši spanok a asi by som aj plienky potrebovala 😂 a vlči hlad začal v 7tt, hlavne v noci keď som sa zobudila na cikanie tak vtedy to začalo

natali1991
21. feb 2023

Som v 7 tt a spavam stale aj cez den a ked sa zobudim citim sa ako keby som uz dva dni nespala ako ja si davam aj kavu no dnes mi ani ta nepomohla zaspala som po nej 🤷🏼‍♀️ A jedlo ?? Ja jem jedno cez druhe a tak som jedla aj ked som nebola tehu ale teraz mne tak vyskocilo brucho co mi ho tak nafuklo ze vyzeram ze uz pojdem rodit co chvila .. aj ja by som potrebovala radu lebo toto je masaker

andie2810
22. feb 2023

@natali1991 noo asi jedina rada je prečkať to... 😏
Mne ani vlaknina na nafukovanie nepomohla... jedine espumisan bol ok ale nechcela som sa zas nejak často napchavať tabletkami i keď sa vraj môžu v tehu.... ale už keď to bolo take že som myslela že prasknem, tak som si proste dala.... ale brucho to nezmenšilo 😂

natali1991
22. feb 2023

@andie2810 to budeme ake pred porodom ?? Ja aj dnes sa napchavam akoze hrniec polievky v sebe a ktomu rozky asi sest kusov 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ A teraz som z toho taka unavena och 🤦🏼‍♀️😂

nikapuggioni
22. feb 2023

Ahoj ja som prvý trimester skoro cely prespala a prejedla. Trpela som vlčim hladom. Normálne som jedla a po pol hod hlad ako keby som cely deň nedala nič do ust🙈 normálne by zostalo zle na odpadnutie mala som navali tepla, a co sa týka únavy vážne som spala 18 hod z 24. Po 1 trimestri som sa vrátila do normálu. Takže viem ako sa cítiš

andie2810
23. feb 2023

@natali1991 no ja jem porcie take ako stale... len občas mam take (teraz napr) že kurňa by som niečo zožrala... ale v robote nič nemam 😂 smola....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre