Hcg v krvi je 325, je to OK?

veronicka1111111
11. feb 2020

Ahojte, gynekologicka mi robila vysetrenie z krvi na HCG 2 dni po meskani, nakolko mi vysiel pozitivny tehotensky test. Teraz by som mala byt v 4+3tt a hodnota HCG z krvi bola 325. Je to v poriadku? O par dni mam ist na odber znovu. 😊 Dakujem.

heln
11. feb 2020

Ahoj, neviem s určitosťou povedať, ale ja som bola na krv v 6. t a sestrička mi vravela, že niektoré ženy začínajú na 800. Takže som chcela povedať, že tak skoro je taká nízka hladina normálna, dôležité je o koľko to stúpne pri ďalšom odbere

ella2211
11. feb 2020

Áno je 4tt od 9,5 - 750

kikulienkadd
11. feb 2020

Ahoj,skús pozrieť v tejto tabuľke. Hlavné je, aby hcg stúpalo myslím každé 2-3dni na dvoj až trojnásobok. Takže keď máš len jedno číslo (zatiaľ), ťažko povedať, aj keď v rozpätí pre daný týždeň to podľa tabuľky sedí.
Držím ti palce 🍀

https://mkskimgmodrykonik.vshcdn.net/acXmrILIc4...

mmoonna
11. feb 2020

@veronicka1111111 zbytočne skoro si išla k lekárke. Takto sa iba stresuješ. Keď máš pozitívny tehotenský test, tak stačí ísť oveľa neskôr. Teraz budeš len stresovať, ak máš HCG, koľko má byť a podobne. Aj tak s tým nič nespravíš.

nina774411
18. feb 2020

@veronicka1111111 ahoj ja som bola na odber krvi 11dpt (po ket), čo bolo tiež vlastne 4t3d a pýtala som sa aké by som mala mat hcg, tak mi povedali, že od 300 vyššie, takže tvoja hodnota je super 😍 Ja som mala 476,ale každé tehu je iné, iný deň sa fazuľka zavrtala a pod. Takže no stres 😊🍀

24sunny24
24. apr 2020

Ja som bola akurat dnes na odbere krvi po KET (13.den) a hcg mi vyslo 1530 🙂

radicova12345
3. okt 2020

@mmoonna ahoj mohla by si mi poradit. V krvi som mala pozitívny že som tehotná. Ale hcg mam 2250 ale je takí problém ze doktorka tam ešte nič nevidí. . A bojím sa aby ten plod nebol mimo maternice. Ze to môže byť a aj to ze by som začala krvácať ďakujem ti za odpovet

mmoonna
3. okt 2020

@radicova12345 Ak si išla k lekárke moc skoro, tak vidieť ešte nič nemusí. Treba len počkať a po nejakom čase ísť k lekárke znovu. Ak si išla moc skoro, tak sa teraz budeš len zbytočne stresovať. Ak by si mala mimomaternicové tehotenstvo, tak postupom času by si mala silné bolesti. Vtedy treba ísť na pohotovosť čím skôr. Držím prsty

radicova12345
3. okt 2020

@mmoonna ahoj. Áno asi som šla. Skoro. No brala mi krv a mala som. Hcg 2250 brala mi zas krv ak nebudem krvácať do nedele. Tak v pondelok. Zas doktorovi

radicova12345
3. okt 2020

@radicova12345 a ďakujem. Ináč mam menzes ešte. But je silný troska alebo slabý.

levicat
11. jan 2021

Ahojte mne dnes namerali 740 a mala som byť v 6 týždni bodku na sone videl ten vacok. Ale to hcg nieje nízke? Možno bola o pár dní posunutá ovulka. Začínam sa báť 🤦

bibie_lee
17. feb 2021

Ahojte 🙂 vyšlo mi 8 testov slabunko pozitívnych
Šla som dr. Meškajú mi len dva dni. No vyšlo mi 61 hcg a nevedela sa mi sestrička vyjadrit 🤦🏻‍♀️😌 čo si myslite ? Stretla ste sa niekto s tým ?

coccinelle1805
20. máj 2024

@bibie_lee ako si prosím ta dopadla ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre