Kocky poradte mi prosim hcg v 6 tyzdni mam 55000 plodik vidno no srdiecko este nie je to normalne?
Bus nesedi tyzden tehotenstva alebo HCG
Tak comu mam teraz rozumiet doktor mi napisal ze plodik je 6+1 a zobral mi krv a vysledok bol 55200
V pondelok idem znova na opakovane hcg kedze este nebolo vidno srdiecko hrozne sa bojim co sa deje
@martus12345 nie su tam 2 ?
Nic take mi nepovedal len tolko ze je to normalna tehotnost plodik tam je ale akcia srdiecka este nie
Opakovane hcg v pondelok modlim sa nech to srdiecko uz tam je
@martus12345 hcg mas na hornej hranici normy, to je skor dobry znak. Akcia srdiecka nemusi byt (my sme 6+1 uz mali), zalezi od rozlisovacej schopnosti pristroja... tak sa upokoj a tichucko tes !
@hu.hu si zlata aj by som sa tesila keby som nemala menzes 1.juna a plodne dni
@martus12345 klud 🙂 to vysoké HCG je dobré znamenie.. aj keď je to ozaj horná hranica... a srdiečko ešte nemuselo byť v 6+1 vidno... kamarátke ho našli až v 10tt... ale myslím si, že v pondelok alebo behom budúceho týždňa tam bude. Držím palčeky 🙂
@daduska_maminka problem je v tom ze menzes bol posledny 1.juna a plodne dni 13.juna takze to absolutne nesedi tak ako moze byt plodik len 6+1 a hcg 55200 som s toho uplne mimo nech rozmyslam ako chcem
@martus12345 akým spôsobom máš overene plodné dní ?
Bola som v ten den pri nom tak mi povedal ze ovulka bola presne v ten den takze ovulku viem na sto percent
@martus12345 no .. takže možno si nemusela mať plodné dni v ten deň mohla si mať oneskorenú ovulku aj s uhniezdenim fazuľky .. doktor ti povie viac v pondelok on vidí čo je na ultrazvuku a myslím si že sa doktor zmýliť nemôže. V tvojom prípade by si mala byť už v 10tt a srdiečko by už bolo o 106 .. myslím si že zakym nemáš horsi problém ako je krvácanie z rodidiel tak nezufaj všetko bude dobré 🙂 a možno není srdiečko tak vidiet a plodik preto pomalšie rastie lebo sú tam dve ??? Nebudem ti dávať falošné nádeje a ani nejaké negatívne poznámky 🙂 držím ti palce nech je tam bábätiek koľko chce len nech je všetko v poriadku s tebou a s babom. 🙃🙃😉😉
@daduska_maminka ďakujem ti krasne
Ja som mala poslednu ms 18.6. A teraz som 7+5tt tak ako je mozne ze ty si len 6+1tt?
@martus12345 neostáva ti nič iné len vyčkať ako sa to vyvíja.. lebo podľa informácií kt.si nám poskytla, bolo babo pocate o mesiac neskôr. Alebo zle sonograficky zmerane. Ale akcia srdiečko by už mala byť.
Poviem ti v pondelok preco neviem ako to pocital preco je to tak ci sa nieco deje vobec neviem
@daduska_maminka ahoj ja som mala v 7tt 32000 a cakala som dvojicky pri synovi v 6tt iba 165 a bala som sa hrozne a nakoniec bol z neho valibuk. Srdiecko sme videli v 8tt
Hm mne teda doktor nikdy žiadne hcg nemeral a prvy ultrazvuk robieval až po 8 tt. Teraz už viem ze to tak bolo lepsie lebo takto tehotné vzdy len vystrašia kadejakými zlými číslami a tym ze este nevidia vsetko ako ma byt ked robia ultrazvuk príliš skoro
@babatkoo ja som tiež mala nízke hcg a to som návrh na mimomaternicové 🙂 a teraz si uzivam krásne kopanceky 🙂 myslím si že keď je až také vysoké hcg buď to budú dvojičky alebo sa doktor zmýlil čo mi príde dosť divné a hneď by som nebola pani alebo slečna uvidí ďalej ako to s ňou dopadne ale držíme jej palce 🙂
Kocky dakujem vam krasne za prispevky a povzbudenie
Ja som mala pri tretom tehotenstve nizky narast HCG, odobrate s odstupom 4 och dni, ani akciu srdca som nemala podla poslednej MS a tomu zodpovedajuci tyzden, proste vyzeralo to velmi zle, aj opakovane sono nevykazovalo akciu srdca ... Mala som predoperacne vysetrenia za sebou na kyretaz aaa na prijime na planovanu kyretaz robili sono a akcia srdca pritomna 🙂, dodnes si neviem vysvetlit co sa udialo ... Den pred tym este u mojho dr. akcia srdca nebola pritomna. Otehotnela som asi tesne pred MS, ale zaver mame zdravu bambulku.Bolo mi povedane, ze problem mohol byt aj v tom,ze kazdy labak je specificky, taktiez USG ...Prajem vela stastia a je potrebne asi v pokoji vyckat ako sa veci vyhrbia.
Dakujem 🙂 uz je to v Božích rukach,neostava mi nic len dufat v šťastný koniec ale dakujem za prispevky velmi ste ma povzbudili
@martus12345 ja som tiez mala poslednú ms 18.6 a HCG dňa 19 júla som mala 2656...tiež sa mi to zdalo veľa a že budú dvojičky ...ale zatiaľ to vyzerá na jedno 😊
ja som mala v 5+3 hcg až 23000, čiže v prepočte ešte viac asi ako ty... lebo v 6+1 už mohlo byť veľmi vysoké. poviem len toľko. dr vravel, že je to dobre, no články hovoria, že vysoké hcg je pri downovom syndrome napr a iných poruchách.. takže som tak na tom, ako ty.. bojím sa..
jáj starý príspevok🙂) ako to dopadlooooooooooo???????????????? @martus12345
mám už 21 mes syna 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
55000???? To určite nie....