Dnes som bola na ultrazvuk ,dr nic nevidel.
Bola som aj na odber HCG,vyšiel mi 2,7..
Dr vravel ze tehotna niesom podla krvi.
Je možné ze mi este ukaze tehotenstvo.
Posledna menstruacia bola 4.10
Posledny pohlavny styk som mala 14.9.
Diky
@mamkamiska niesi tehotná a nie je tam ani šanca od pohlavneho styku ubehlo 2 mesiace cize ziadna sanca
@mamkamiska uricte nie.. to by bolo v desaťtisícoch hodnota.. 2,7 je nič, dokonca labaky uvádzajú 0-5 hcg je negatívne ..
Keď 14.9 si mala posledný styk a ms 4.10 a dnes mame 14.11 to by si už mala fakt koľajnice resp by to už bolo vidno ze si tt
Nie,sanca tam nie je
Nie, nie je žiadna šanca, aby si bola tehotná.
@lillyd a taky je vysledok..
Co znamena to ref.rozsah medzi 1000-50000?
@mamkamiska to znamena, ze na ten tyzden v ktorom by si mala byt by si mala mat taku hodnotu HCG,
@majamat cize ziadne tehu?!
@mamkamiska nie, nie je to tehu.
@mamkamiska Tiez si myslim ze nie si tehotna.
Preco si vobec isla na test, ked si mala normalne menstuaciu po pohlavnom styku? Normalne sa chodi na test iba ak sa menstruacia nedostavi.
@andreatytler lebo mi tentokrat meskaju 8 dni
@mamkamiska Tak asi si tehotna bola a preto menstruacia meskala. Ak by ti urobili test pred menstruaciou, hodnoty by boli pravdepodobne vyzsie. Ale ked sa dostavila 8 dni neskor znamena to ze embryo odumrelo a mala si v podstate potrat a hodnota Hcg isla dole a uz je iba 2.7. Vola sa to biochemcke tehotenstvo. Tehotenstvo od uhniezdenia az po prvy ultrazvuk ktory sa robi v 7 tyzdni. Je to velmi bezne. Nieco nebolo v poriadku s embryom a priroda to stopla hned v zaciatku.
Je mi to luto. Ale dobra sprava je ze tvoje telo vie ako byt tehotne, tak len skusajte dalej.
@andreatytler nakrv sombola dnes a aj na ultrazvuk.
@andreatytler a dnes uz po ultrazvuku krvacan,tak asi uz prisla menstruacia
@andreatytler a testy som si robila skoro cely oktober a stále mi ukazovali jednu ciarku
@andreatytler ale tehotenstvo teraz uz nieje?
@mamkamiska Ano, tiez si myslim ze ti prisla uz druha menstruacia od pohlavneho styku a teda tam nie je ziadna sanca ze si tehotna.
Tehotna uz nie si. Len mas v tele zbytky Hcg hormonu. Ono to trva urcity cas kym sa z tela uplne dostane prec.
@andreatytler prepáč, ale odkiaľ vieš ze dotyčná bola tehotná? Menštruácia môže meškať z XY dôvodov, tehotenstvo je len jedným z nich.
@andreatytler nie je dovod mysliet si, ze bola tehu. HCG nizke, testy negativne a dlho - 1,5m od styku, 2t po styku ms mala.
@andreatytler z coho si usudila, ze bola tehotna???
@andreatytler ženy majú počas cyklu hodnoty do 5
Do hodnoty 10,je to negativne,takze o ziadnom tehu tu nie je ani rec,prosim Vas,takuto hodnotu ma normalne zena,dokonca hodnoty okolo 10 moze mat zena s cystou alebo v prechode
@majamat MS mala 3 tyzdne po styku. 8 dni jej meskala.
@veronikaszabova Lebo jej meskala menstruacia. Predpokladam ze mala styk v case ovulacie a menstuacia do 14 dni neprisla. Meskala 8 dni. Kludne mohla byt tehotna, ale skoncilo to ako biochemicke.
@nivea777 Co ja viem, tak Hcg sa tvori iba pocas tehotenstva. Ak sa tvori mimo tehotenstva, tak je tam nieco nie v poriadku.
@andreatytler ved sex mala v septembri, v oktobri mala menzes, odvtedy NEMALA sex. Az teraz ( november - 2 mesiace po styku) jej meskal menzes. KDE TAM TY VIDIS TEHOTENSTVO?
@nivea777 Nehadam sa, Nie som odbornik. Daju sa najst rozne informacie na nete,
@bejbs123 toto mi odpisal dr na jednom fore z nemocnice
@veronikaszabova Pocas styku 14.9 doslo k oplodneniu. O 6 dni neskor sa embryo implantuje. Cize od 20.9 do 4.10 mohla byt tehotna. Ak by urobili test dajme tomu 4.10 je mozne ze tie hodnoty Hcg by boli nad 5. Ale odvtedy uz je cely mesiac a tak isli hodnoty dolu.
Celkove mi je ale cudne ze lekar dal urobit test po tom ako sa dostavila MS aj ked uz boli take pripady ze zeny mali MS aj pocas tehotenstva.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mamkamiska nie si tehotná