HCG 116 v 5. týždni

katrinka233
14. jan 2021

Ahojte, podla poslednej MS by som mala byt 5+0 tt, 8 dni spinim a dnes som trochu krvacala, na pohotovosti na sone bolo nieco ale nevedeli potvrdit ze je to plod a hcg namerali len 116, coz je na 5tt velmi malo. Doktor povedal ze to moze byt tym, ze som ovulovala neskor, ako si myslim a som na zaciatku tehu, alebo to je biochemicke. Kontrolu mam v utorok. Stretli ste sa s tym a mali stastny koniec?🙈lebo ja som zufala, ale asi sa zacnem chystat na to biochemicke...

mucinka5512
14. jan 2021

@katrinka233 ahoj snáď nebude tvoj prípad, ale ja som mala v 5tt 120hcg a bolo to biochemické tehotenstvo

zuzana111984
14. jan 2021

@katrinka233 a nevieš, kedy si ovulovala, nesleduješ si? Ja som mala hcg 230 v 4+2, ovu presne na 14d z 28 cyklu. Hcg sa zdvojnasobuje obdeň, takže ak si mala posunutú môžeš mať takú hodnotu. Škoda, že si si nesledovala, by si vedela aspoň, na čom si. Držím palce, nech to dobre dopadne

petrisa213
14. jan 2021

@katrinka233 ja som mala v 7tt hcg 630 a spinila som 😞 nakazali o 2 dni kontrolný odber na hcg. Keď som naň išla už som riadne krvacala. Samozrejme ze hcg bolo nižšie. Takže biochemické 😞 2 mesiace na to som znova bola tehotná a dnes som 20tt 🙏🙏😊😊 držím silno palce nech len stúpa ale keby predsa len nie, hovorí sa ze po potrate a pôrode býva maternica správne "pohnojena" a rýchlo sa zadari. Mne to platí do slova a do písmena. Aj po prvom pôrode som otehotnela po 2 mesiacoch a všetko dobre dopadlo.

andreatytler
15. jan 2021

@katrinka233 Ak si skutocne 21 dni po ovulacii, tak to je dost mala hodnota ale nestresuj. Lekar ma pravdu. Ak si mala posunutu ovulaciu, je to OK. Uvidis v utorok. Nech ti to rychlo utecie a nech mas dobre spravy.🍀

andy1985
15. jan 2021

Ja som bola na vklade v 21. Decembra, 4. Januára mala som odber hcg 125 potom 7. 1 620 asi ale včera večer som začala špiniť takže neviem čo bude idem k dr. Bojím sa.

andreatytler
19. jan 2021

@andy1985 Spinenie nemusi byt zle... pokial nie je krvacanie, skus mysliet pozitivne.

andy1985
19. jan 2021

@andreatytler ďakujem. Zatiaľ už nešpiním zajtra kontrola v Ba

katrinka233
autor
21. jan 2021

Baby, ja uz fakt neviem. Doktorka v utorok na sone nic nevidela, ale hcg stuplo zo 116 na 517. Kontrola o tyzden. Ale ja stale kazdy den spinim tmavohnedy vytok/krv, uz 15. den. Doktorka nevie co s tym, mam predpisany progesteron

pehavcek
21. jan 2021

@katrinka233 moze ist o mimomaternicove tehotenstvo. To doktorka nespomenula? V pripade velkych bolesti smer pohotovost. Mna hned gynekolog upozornil, ze moze ist o mimomaternicove tehotenstvo. Hlavne ak hcg rastie a nic nevidno a ty krvacas alebo spinis. Alebo si otehotnela neskor.

andy1985
21. jan 2021

@katrinka233 pri takých hodnotách nemusí nič vidieť smerodajné že akým tempom rastie to hcg. Baby tu písali keď je vyše 1000 tak vtedy by mali vedieť niečo, u mňa dr. Nevidela keď mala 5000 potom už áno, no síce som špinila len 1,5 dňa a hrozilo mimo maternicové

andreatytler
21. jan 2021

@andy1985 Co povedala doktorka tebe na to kratke spinenie? Vsetko je v poriadku? Kedy mas dalsiu kontrolu? Srdiecko?

andreatytler
21. jan 2021

@katrinka233 Dobre spravy su ze Hcg ti stupa spravne. To spinenie nemusi byt problem. Blbe je ze nevies v ktorom tyzdni si. To ze nic nebolo vidiet este nic neznamena. Uz som to vravela ze v toto skore sledovanie ultrazvukom, zeny viac vytresuje ako pomoze. Takze uz len vydrz do dalsej kontroly a snaz sa nestresovat ale ver ze to bude dobre... urcite sa ale pozoruj a opatruj. Drzim palce.

andy1985
21. jan 2021

@andreatytler na špinenie mi povedala že to mohlo byť uhniezdenie. Áno všetko je v poriadku. Aj srdiečko bylo krásne to bolo všetko vidno. Aj som im hovorila že majú oveľa lepší ultrazvuk. O 2 týždne asi v centre naposledy a aj bude mi ľúto za nich lebo sú lepšie odborníci.

zuzana111984
21. jan 2021

@katrinka233 hcg ti stúplo, ale to stúpa aj pri mimomaternicovom, teraz už môžeš len čakať, či sa niečo objaví na sone. Mohla ti dať na to krvácanie aspoň ascorutin a daj si magnerot a ten progesteren a kľudový režim, nič viac robiť nemôžeš 😔

andreatytler
22. jan 2021

@andy1985 Tesim sa s tebou.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre