Zdravím ma niekto skúsenosti z liekom gujarucan mám ho odporúčaní na úzkosť mám Panické záchvaty od psychiatričky keďže ad ešte nemôžem.Ake máte skúsenosti a ako pôsobí tento liek či upokojí búšenie srdca atď. vopred ďakujem za každú skúsenosť a radu.
guajacuran sa pouziva aj ako anxiolytikum, tiez je dobre uzivat urcite horcik...guajacuran nezvykne nejako uspavat ...mne to pri uzkostiach velmi pomahalo...plus lavekan ale to ma levandulu :/..... a taktiez prechadzky a prechadzky 🙂 🙂
@miruska2241 levanduľu mi pre istotu neodporúčala.
Ak sa môžem spitat ako rýchlo účinkovala jedna tableta gujarucanu a ako dlho pôsobil liek?
Mám dovolené iba jednu tabletu až dve denne chcem si to nejako rozdeliť počas dňa.
Ďakujem za odpoveď.
@iveta543 ano tu levandulu nemozes preto ten smajl :/...to len do buducna ak nahodou...nuz guajacuran nema az tak dlhy biologicky polcas co je nevyhoda....ale dokaze pomoct v stresovych situaciach ked je zle 🙂 zhruba hodinu ?.....vseobecne sa odporuca tak trikrat denne aj ked jeho max denna davka je vyssia ale s nicim netreba prehanat..posobi to aj na svaly atd...cez den by som si ho dala ked je zle..pripadne pri tazkom zaspavani vecer...magnezium pravidelne 🙂
@miruska2241 čiže kľudne aj magnezko naďalej môžem samozrejme z odstupom keď dám guajacuran ja beriem magne B6 gold dr Max a cítim že pomáha.
@iveta543 ano ten podľa toho co uvádzajú ma dobre vstrebatelnu formu 😊 nemusíš dodržiavať odstup.. Da sa to užívat aj spolu
@miruska2241 guajacuran aj v prvom trimestri ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne pomáhal spolu z magnéziom