Gujarucan v 12.týždni tehotenstva

iveta543
15. júl 2021

Zdravím ma niekto skúsenosti z liekom gujarucan mám ho odporúčaní na úzkosť mám Panické záchvaty od psychiatričky keďže ad ešte nemôžem.Ake máte skúsenosti a ako pôsobí tento liek či upokojí búšenie srdca atď. vopred ďakujem za každú skúsenosť a radu.

tehotna40
15. júl 2021

Mne pomáhal spolu z magnéziom

iveta543
autor
15. júl 2021

@tehotna40 tiež beriem magne B6 a cítim že pomáha len sa bojím ako účinkuje ten gujarucan či nebudem ospala a tak omamena.A cítili ste že ukludnuje?

miruska2241
15. júl 2021

guajacuran sa pouziva aj ako anxiolytikum, tiez je dobre uzivat urcite horcik...guajacuran nezvykne nejako uspavat ...mne to pri uzkostiach velmi pomahalo...plus lavekan ale to ma levandulu :/..... a taktiez prechadzky a prechadzky 🙂 🙂

tehotna40
15. júl 2021

@iveta543 určite ukludnuje , neuspava ani nebudete omamena, brala som ho normálne aj v práci

iveta543
autor
15. júl 2021

@miruska2241 levanduľu mi pre istotu neodporúčala.
Ak sa môžem spitat ako rýchlo účinkovala jedna tableta gujarucanu a ako dlho pôsobil liek?
Mám dovolené iba jednu tabletu až dve denne chcem si to nejako rozdeliť počas dňa.
Ďakujem za odpoveď.

miruska2241
15. júl 2021

@iveta543 ano tu levandulu nemozes preto ten smajl :/...to len do buducna ak nahodou...nuz guajacuran nema az tak dlhy biologicky polcas co je nevyhoda....ale dokaze pomoct v stresovych situaciach ked je zle 🙂 zhruba hodinu ?.....vseobecne sa odporuca tak trikrat denne aj ked jeho max denna davka je vyssia ale s nicim netreba prehanat..posobi to aj na svaly atd...cez den by som si ho dala ked je zle..pripadne pri tazkom zaspavani vecer...magnezium pravidelne 🙂

iveta543
autor
18. júl 2021

@miruska2241 čiže kľudne aj magnezko naďalej môžem samozrejme z odstupom keď dám guajacuran ja beriem magne B6 gold dr Max a cítim že pomáha.

miruska2241
19. júl 2021

@iveta543 ano ten podľa toho co uvádzajú ma dobre vstrebatelnu formu 😊 nemusíš dodržiavať odstup.. Da sa to užívat aj spolu

domig1
22. aug 2022

@miruska2241 guajacuran aj v prvom trimestri ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre