Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať, užívali ste niektorá v tehotenstve Guajacuran? Som v 5tt tehotenstva a liečila som sa na Tetaniu, lieky sú vysadené ale necítim sa dobre, lekár mi navrhol tento liek(magnézium nemôžem koli nízkemu tlaku) vopred vám ďakujem za odpoved
hrozne sa citit v 5tyzdni je dost normalne prve dva tri mesiace su ozaj narocne velka unava a tak...asi by som skusila najskor nieco na prirodnej baze..quajacuran je na uzkost co viem, resp na take uvolnenie emocne
@marion30 mne ho predpísala lekárka na stavy úzkosti a nespavosť v 16 TT ...
@123nikolaa123 to si mala z tehotenstva ci aj pred ? ja som pri oboch detoch ked som cakala mala velke uzkosti tiez, temer az socialnu fobiu..to asi z tych hormonov doteraz neviem, ale bolo to neprijemne. neuzivala som nic..
@123nikolaa123 ďakujem moja, ja mávam tiež nespavosť aj úzkosť, brala som na to Lexaurin ale ten mi bol vysadený a tetania+uzkos+tehotenstvo no nieje mi zrovna najlepšie bez liekov
Brala som od 10tt cca. do 16tt, dcerka je zdravucka
@simonkazga ďakujem 💓
Guajacuran som uzivala az do 20tt.na udrzanie tehotenstva...... casto ho lekari predpisuju na zaciatku tehotenstva
@brita7777 sem tam sa to objaví, pred 7 rokmi som to riesila s psych. a teraz sa mi to objavilo v tehotenstve, u mna ide skôr o nespavosť ako o úzkosť...
@marion30 no ja najmä tu nespavosť som mala a nedokážem si to proste vysvetlit a vznikne mi z toho úzkosť a nespavosť a jeden kolotoč... po troch dňoch som hneď išla za lekárkou, lebo som bola vyčerpaná...
@123nikolaa123 podľa mňa je to teda vhodná náhrada, no vyskúšam dnes a ďakujem 😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@marion30 mne ho dali v 36tt v nemocnici, ale co som pocula tak sa predpisuje az v 3 trimestri, ale myslim ze je na uvolnenie svalov a napatia