Ahojte poslednu ms som mala 31.07. 2021
Tehotenské testy mám krásne silné pozitívne 🙂 keď som volala lekárovi sestrička vyrátala že som bola cca 4tyzdne dneska je to 5t+4dni mala som menšie bolesti tak som zbehla na pohotovosť tam už bolo vidno gestacny vak atď... Gestacny vak má 6mm je to v 5+4 normálne? Nieje nejak malý? Dakujem 🙂 Prvú kontrolu mám u gynekológa 27.9 🙂
@janetinka27 To je ten problém nikdy som nemala pravidelnú ms,V juni mi ms meškala 9 dni v juli 31.07. prišla a odvtedy už nemám ms aj testy krásne silno pozitívne nemám žiadne ťažkosti ani bolesti lekar na pohotovosťi dneska povedal že na 99% je všetko okay len som citala že gestacny vak v 5tt je už troška väčší tak neviem u každej to je ine.
@amynka2015 tak mohla byt aj posunuta ovulacia, ak ti predtym uz meskala napr. 9 dni, mohlo to byt podobne aj v tomto cykle a tym padom v skutocnosti mozes byt aj v skorsom tt. tak sa neobavaj, urcite je vsetko v poriadku ❤
@janetinka27 Ďakujem 😇 tiež si myslím nemám žiadne ťažkosti len som sa troška zľakla 🤗
Držím palce ja som o týždeň dlhšie tehu a bublinka mala 9 cm ultrazvuk mam 21 septembra a tiež sa bojím chápem úplne tvoje obavy
@amynka2015 Ahoj, ja som bola včera u doktora v 6+6 a malo to veľkosť 0,88 cm takže podľa mňa, tvoja veľkosť je akurát.
@adrbat Gratulujem a ďakujem,Ja len že pri prvej dcére som mala riziko tak som Prelezala v Nemocnici celé tehu už je tomu 6r a pravdaže si nepamätám aký veľky má byť gestacny vak a zltkovy vak 🙂 Tak gestacny je 6mm a zltkovy 2mm
@amynka2015 zvládneme to ❤️
@amynka2015 Ja sa riadim aplikáciou (keďže je to všetko pre mňa nové) a keď som si pozerala 5tt tak mi ukázalo 6mm (veľkosť hrášku 🙂 ). A mne to tiež sedí na 7tt. Takže treba myslieť pozitívne (aj keď viem, že niekedy je to ťažké). Ale držím ti palce ✊🏻 nech to dopadne dobre 🙂 .
@adrbat prosím Vas Aku mate aplikáciu? Dakujem toto mi robili vcera v nemocnici a dneska som 5+4
@amynka2015 ja som mala podobný len trocha väčšie rozmery 🙂 (podľa týždňa) . Mám taký ružový menštruačný kalendárik s kvetinkou, pod ním mám skratku P.C. a tam keď som si vyznačila tehotenstvo tak sa mi pod tým zobrazilo Aké veľké je dieťatko? Tam je týždeň a aké by malo byť veľké, hmotnosť a prirovnanie k ovociu alebo zelenine. Je to perfektne.
@amynka2015 Mame rovnaký a keď si dám úvod tak mi ukáže to vo som ti spomínala
Ale tebe to neviem prečo neukazuje
@amynka2015 ja som 6tt teraz a gv mam len 1.6mm neviem ci to je ok
@adrbat ahoj môžem sa opýtať ako dopadlo tvoje tehotenstvo ? 🙂 Ja som bola dnes na kontrole a mala by som byť 5+6tt gestačny vak mal 8mm a dr povedal že to skôr vyzerá na 3tt...
@henrietka12 ahoj, to bolo už riadne dávno a malý ma už 21m 🙂 . Dr. povedal že to vyzerá na menej?? Lebo 3tt ešte len žena nájde pomaly + test. A 8mm by bolo veľa na ten týždeň. Nepomýlila si sa? Nemal gestacny menej a preto si myslel že je to menší týždeň?
@adrbat ja som mala poslednú ms 19.12. a 2.1. som bola na inseminácii tak tam veľký posun byť nemôže ... Ja si tie TT počítam normálne od poslednej ms ... Nie jasné som videla v papieri že 8mm ... Ešte aj sestrička povedala že 3tt tehotenstva keď čítala papier ... Min týždeň som tam mala ledva daaku malu bublinku 1,89mm a dnes 8mm ...tak ja už neviem ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@amynka2015 mas pravidelnu ms? ake dlhe cykly mavas? lebo je dolezite, kedy skutocne bola ovulacia