Gestačný vak na sone vidno, plod nevidno

kafanka5
17. máj 2015

Ahojte...viem , že táto téma už tu asi niekde je, no po prečítaní som nikde nenašla, ako kočky s podobným problémom dopadli.... 😒
Podľa poslednej MS som 6+2tt, no mávam veľmi nepravidelnú MS , aj 40 a viac dní. Doktor videl na sone len gestačný a žĺtkový vak, plod zatiaľ nie. Mám ísť znova v stredu. Myslíte, že sa mi tam bábo objaví? Je šanca? už som preštudovala celý internet, niektoré tvrdia, že im bolo bábo vidieť až v 8tt. Ja osobne si myslím, že som menej ako 6+2tt, no to už nechám na svojho doktora. Ďakujem za každú radu a podobnú skúsenosť.

livocka21
17. máj 2015

U mna to bolo tak vo vsetkych styroch pripadoch...tie tri boli MA a stvrty pripad ma 20 mesiacov 🙂 ... Takze nasledujuce tyzdne budu rozhodujuce...ake je hcg?

kafanka5
autor
17. máj 2015

Naposledy 700... 🙂 ale tak pred 2 tyždňami-... keď videli gestačný vak, už mi ho nebrali.V stredu som mala gestačný vak 7mm, a žltkový vak prítomny bol, moj doktor sa netváril tragicky, kazal mi prísť 20teho, ale v nemocnici bol taký...skeptický... neviem ,ako to prežijem do ďalšej prehliadky...

anulik88
17. máj 2015

Ahoj, nechcem ti dávať falošnú nadej,dopadnúť to môže ešte všelijako, len ti napíšem ako to bolo u mňa. Zhruba okolo 5-6 týždňa som začala špiniť, poslali ma do nemocnice kde doktor skonštatoval, že tam okrem gestačného vaku nieje nič tak mi na druhy deň urobia kyretáž, s čim som nesúhlasila kedže mám tiež nepravidelnú ms. Tak povedal, že keď teda chcem môžeme par dni počkať, odležala som si 5 dni v nemocnici a na kontrolnom sone bolo bábo 14 mm veľké a aj srdiečko mu bilo, zatiaľ som len v 13 tt ale verím, že to dotiahneme až do konca. Ja sa vždy riadim tým, že nádej umiera posledná. 🙂
@kafanka5

inulienka29
17. máj 2015

@kafanka5 ahoj ja som bola 6+1 a nebolo vidieť ani plod ani nič iné 🙂 iba gestačný vačok 🙂 a nestresovala som sa ... 🙂 až 7+6 bolo vidieť plod aj s trepotajúcim srdiečkom 🙂 a prišli sme na to že je o 3 dni prcek menší, takže som podľa lekára "neskôr chytila" a všetko je v poriadku 🙂 nestresuj sa, pekný deň.

kafanka5
autor
17. máj 2015

@anulik88
@inulienka29
Ďakujem Vám. Som už trápna, všetko som prehľadala,celý internet, strašne sa bojím,a už sa neviem dočkať stredy. Myslela som, že už by tam mohla byť vidieť aspoň malinká bodečka, ale nič....Som po IUI , takže dúfam, že sa podarilo.... 😉

inulienka29
17. máj 2015

@kafanka5 záleží aj od lekára ako veľmi sa mu chce hľadať 🙂 neboj sa všetko dobre dopadne, aj naše bolo vymodlené 😉

jessica1996
17. máj 2015

neviem ti sice poradit lebo som prvy krat bola az po 8tyzdni a uz bolo vidiet setko, ale v kazdom pripade drzim prsty 🙂)) nadejmumiera poslednaa 🙂

kafanka5
autor
17. máj 2015

Ďakujem všetkým,. pokiaľ sa do stredy nezbláznim, dám vedieť ako som dopadla 🙂 😉

jessica1996
17. máj 2015

@kafanka5 a ine priznaky necitis?. Nie je ti spatne rano? Necce sa ti strasne cikat ? Ci na to este moc skoro? Neviem uz nepamatam jak to bolo na zaciatku ze od kedy mi bolo zle a tak 😀

kafanka5
autor
17. máj 2015

Bolo mi zle len raz 🙂 Mám, bolesť v podbrušku, veľmi citlivé prsia a bolesť v krížoch....cikanie som mala tiež, ale asi len 3 dni. Najviac ma trápi bolesť hlavy 😒

jessica1996
17. máj 2015

Ked mas citlive prsiaa tak si v tom 😀 ja uz od zaciatku som mala take prsia ze sa ich nedalo chytit priatel salel 😀
@kafanka5

kafanka5
autor
17. máj 2015

🙂 No ale nemám to stále... 🙂 napr. teraz celkom v pohode, včera des....ťažko povedať 🙂 ale dúfam, že je to tam 🙂

livocka21
17. máj 2015

@kafanka5 jaaaaj moja...ja viem presne ako sa citis....do stredy este daleko...vydrz a optimizmus 🙂 ....uvidis v stredu uz bude aj srdiecko...nebooj 🙂

terus00
17. máj 2015

Ja som bola prvy krat v 6tt a tiez tam bol len gestacny vak. Dokonca ho najprv ani nebolo vidno. Musela som dvihnut panvu. O dva tyzdne uz bilo srdiecko 🙂 takze vobec nestresuj, chce to len cas

kafanka5
autor
18. máj 2015

Ahojte...preobjednala som sa na dnes,lebo ta nedockavost bola strasna...vysledok? 🙂
Este len dnes zacinam 6tt a bolo uz aj malilinkaty plod vidiet 🙂 srdiecko bude vraj az neskor,idem o 3tyzdne ,ale zatial vraj vsetko ako ma byt...🙂 dakujem 🙂

livocka21
18. máj 2015

@kafanka5 no vidis 🙂 🙂 🙂 🙂 sa tesim 🙂 🙂 🙂 aj ja som to tak mala srdiecko az v 8tt sme videli 🙂

kafanka5
autor
21. máj 2015

Baby,dnes som bola v nemocnici ,naposledy aby teda vylucili mimomaternicove tehu,no na sone este plod nevideli.je to normalne? 3dni dozadu moj gynekolog na obrazovke videl vsetko co treba,aj plod.okrem toho,povedali mi ze aom 6+2,no moj gynekolog mi povedal ze som 5+3...ja tomu nerozumiem...:(

inulienka29
21. máj 2015

@kafanka5 ahoj ja som ti vyššie písala že mne v 6+1 bolo vidieť iba gestačný vak a lekár povedal že to bude asi iba 5+5 🙂 no a dnes som dostala knižku a stále sme o 3 dní menší 😉 neboj sa všetko bude dobré 🙂 my sme videli plod a srdiečko až 7+6 🙂

kafanka5
autor
21. máj 2015

@inulienka29 ja viem,ale v pondelok moj gynekolog povedal,ze vidi plod.tiez uz mi dal knizku.a dnes v nemocnici ziadny,plod nevideli. Jedna sa o to,ci moze plod len tak zmiznut...nechapem...

inulienka29
21. máj 2015

@kafanka5 zmiznut asi nie ale moze sa "posunut" neviem my sme este tak skoro nevideli to je este velmi nalinke...

terus00
21. máj 2015

@kafanka5 mozno ma tvoj dr kvalitnejsi ultrazvuk, tak vidi aj malinky plod. Uvidis o par dni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre