Gestačný vačok v 6. týždni

hahahahah
4. dec 2024

Ahojte chcem sa opyať, som tehotná bola som dneska na prvej kontrole a podľa Sona som 6 tt gestačny vacok tam bol a že vraj nejaké štruktúry..myslíte že je všetko stratené o týždeň mám zas kontorlu .ďakujem

babushkaem
4. dec 2024

prečo by malo byť všetko stratené? ved je strasne skoro... daj tomu cas prosí ta.

hahahahah
autor
4. dec 2024

@babushkaem podľa výpočtov by som mala byť 6tt+5 ale podľa usg 6 tt preto sa bojím o bábätko sme sa znažili dlho, ani nevieme kedy bola ovulácia..ale ďakujem

babushkaem
4. dec 2024

@hahahahah to je uplne normalne aj ja som mala tyzdnovu odchylku. pochop, že to je fakt malicke zrnko, nie vzdy sa to podari spravne zmerat. daj tomu cas, uvidis, ze si sa stresovala zvytocne.

hahahahah
autor
4. dec 2024

@babushkaem trošku som sa ukludnila ďakujem ❤️

tetapetra
4. dec 2024

@hahahahah to ti ani lekár nedokáže na 100%povedat. U mňa v 6t ešte nebilo srdiečko a týždeň už áno.

hahahahah
autor
4. dec 2024

@tetapetra tak dúfam že to dopadne dobre

tetapetra
4. dec 2024

@hahahahah určite ❤️

hahahahah
autor
4. dec 2024

@tetapetra na poslednej folikulometrii mi doktorka povedala že žiaden folikul tam není...a pozri tehotná som tak preto také tie stresy, lebo fakt veľmi dlho sme čakali a už sme chceli ísť do centra a vtedy to prišlo, tak bola by som veľmi nešťastná keby to skončilo..

anjelicek26
4. dec 2024

Ved to je presne to,čo mal teraz vidieť. Nabuduce už bude bit srdiečko.

hahahahah
autor
4. dec 2024

@anjelicek26 dúfam že máte pravdu ♥️

januska12323
4. dec 2024

@hahahahah keď nevieš kedy bola ovulácia tak je to len odhad týždňa, zatiaľ sa upokoj na ďalšej kontrole uvidí viac.

hahahahah
autor
4. dec 2024

@januska12323 no musím sa ukľudniť lebo len si škodím..nemala žiadna byť ani a predsa bola

barbarajanova33
4. dec 2024

@hahahahah ahoj ja som mala v 6tt gestacny vacok a o tyzden aj nieco uz bolo vidno aj srdiecko bud trpezliva davaj na seba pozor vsetko bude dobre neboj sa💓

danyelia
4. dec 2024

Je to skoro, mňa v takom týždni lekár otočil vo dverách, že mám prísť až okolo 10 tt., skôr aj tak nič poriadne neuvidí...

hahahahah
autor
4. dec 2024

@barbarajanova33 hej len ma to ako znepokojilo vieš je to prvýkrát, a hneď keď ti povie že vidí len gestačny vačok...a o týždeň kontrola a potom povedala že štruktúry sú uvidíme...a ani výpočty nesedia zo sonom ,tak som zvedavá ♥️

hahahahah
autor
4. dec 2024

@danyelia no keď som tam volala že mám tehotenský test pozitívny tak povedali že objednávajú na 7 tt..a dneska by som mala byť 6tt+5 dni ale asi niesom...tak snáď sa ešte ukažeee☺️

kiki68
4. dec 2024

@hahahahah len klud, zjavne to bolo posunute, do toho 9-10tt neni vela vidiet.

hahahahah
autor
4. dec 2024

@kiki68 to čakanie je najhoršie 😞

babushkaem
4. dec 2024

@hahahahah haha, počkaj este na ultrazvuky 😀 mne ich dali teraz raz za mesiac a sklbem si vlasy

hahahahah
autor
4. dec 2024

@babushkaem no hej len potom keď už bude tam bábätko tak budem možno o niečo kludnejsia, ale teraz takto keď ani neviem či vôbec bude..tak je to o to horšie

babushkaem
4. dec 2024

@hahahahah ja ti len hovorim, ja som si myslela, ze bude srdiecko, budem kludnejsia, ale nebolo to tak. potom stresy, ci je zdrave, ci srdiecko stale bije, kym necitis pohyby, resp kym neporodis, teda apson ja, sa budem stale strachovat :D

hahahahah
autor
4. dec 2024

@babushkaem tak hej to ti verím to väčšinou tak býva ♥️

hahahahah
autor
4. dec 2024

@hahahahah dievčata ešte sa vás opytam, je to v poriadku keď mi ani doktorka nevzala krv na hcg?..je to normálny postup...alebo ?

babushkaem
5. dec 2024

@hahahahah ako ktora, ono hcg ked ti vezme iba raz, tak to nema nejaku vypovednu lehotu, treba to porovnat, ci stupa. a ty si momentalne v takom obdobi, ze je to na prirode, tam sa toho vela urobit neda

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre