Ahojte chcem sa opyať, som tehotná bola som dneska na prvej kontrole a podľa Sona som 6 tt gestačny vacok tam bol a že vraj nejaké štruktúry..myslíte že je všetko stratené o týždeň mám zas kontorlu .ďakujem
@babushkaem podľa výpočtov by som mala byť 6tt+5 ale podľa usg 6 tt preto sa bojím o bábätko sme sa znažili dlho, ani nevieme kedy bola ovulácia..ale ďakujem
@hahahahah to je uplne normalne aj ja som mala tyzdnovu odchylku. pochop, že to je fakt malicke zrnko, nie vzdy sa to podari spravne zmerat. daj tomu cas, uvidis, ze si sa stresovala zvytocne.
@babushkaem trošku som sa ukludnila ďakujem ❤️
Ved to je presne to,čo mal teraz vidieť. Nabuduce už bude bit srdiečko.
@anjelicek26 dúfam že máte pravdu ♥️
@hahahahah keď nevieš kedy bola ovulácia tak je to len odhad týždňa, zatiaľ sa upokoj na ďalšej kontrole uvidí viac.
@januska12323 no musím sa ukľudniť lebo len si škodím..nemala žiadna byť ani a predsa bola
@hahahahah ahoj ja som mala v 6tt gestacny vacok a o tyzden aj nieco uz bolo vidno aj srdiecko bud trpezliva davaj na seba pozor vsetko bude dobre neboj sa💓
Je to skoro, mňa v takom týždni lekár otočil vo dverách, že mám prísť až okolo 10 tt., skôr aj tak nič poriadne neuvidí...
@barbarajanova33 hej len ma to ako znepokojilo vieš je to prvýkrát, a hneď keď ti povie že vidí len gestačny vačok...a o týždeň kontrola a potom povedala že štruktúry sú uvidíme...a ani výpočty nesedia zo sonom ,tak som zvedavá ♥️
@hahahahah haha, počkaj este na ultrazvuky 😀 mne ich dali teraz raz za mesiac a sklbem si vlasy
@babushkaem no hej len potom keď už bude tam bábätko tak budem možno o niečo kludnejsia, ale teraz takto keď ani neviem či vôbec bude..tak je to o to horšie
@hahahahah ja ti len hovorim, ja som si myslela, ze bude srdiecko, budem kludnejsia, ale nebolo to tak. potom stresy, ci je zdrave, ci srdiecko stale bije, kym necitis pohyby, resp kym neporodis, teda apson ja, sa budem stale strachovat :D
@babushkaem tak hej to ti verím to väčšinou tak býva ♥️
@hahahahah ako ktora, ono hcg ked ti vezme iba raz, tak to nema nejaku vypovednu lehotu, treba to porovnat, ci stupa. a ty si momentalne v takom obdobi, ze je to na prirode, tam sa toho vela urobit neda
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
prečo by malo byť všetko stratené? ved je strasne skoro... daj tomu cas prosí ta.