Ahojte, som 7+3tt a momentalne cca dva a pol tyzdna uzivam Duphaston 2x1tbl denne kvoli spineniu. Uz tyzden som nemala ziadne znamky krvacania a spinenia, dnes som bola u lekarky a vsetko je ako byt ma, akurat som sa zabudla opytat, ci je potrebne aj nadalej udrziavat kludovy rezim rozumej ziadne cvicenie vo fitku a sex. Doteraz som to dodrziavala a setrila sa, kedze som spinila..vdaka za rady!
@jozefina30 cvicit by som urcite prrstala a ked som spinila,tak kludovy rezim bez sexu. Strach mi to ani nedovolil.
@jozefina30 urcite by som to neriskovala prvy trimester. Ja som tak isto mala v 7tt spinenie, naordinovany dufaston a cely 1.trimester som bola PN. Pekne sa to udrzalo a potom som mohla nastupit do prace a zacala chodit na teh.jogu.
ja byt tebou tak duphaston nadalej a vynrchat sex a cvicenie do 12tyzdna. ale spytaj sa gynekologicky
@kataka10 tiez to vidim tak ze do konca 1.trimestra to hrotit nebudem, co sa tyka cvicenia tak urcite by som potom zacala lebo mi to pridava na psychickej pohode😊Odkedy odporucas zacat chodit na gravidjogu?
@juliet86 presne tak planujem, lekarky sa na najblizsej navsteve samozrejme opytam len teraz som zabudla tak som sa len chcela utvrdit tu na fore, ze moj nazor dava zmysel, dakujem
@jozefina30 ja som zacala tusim od 19tt. Ale ak sa budes dobre citit a budes mat za sebou prve velke sono a vediet, ze vsetko je OK, kludne zacni aj skor. Gravid joga je velmi setrna a super psychohygiena, takze odporucam ju potom pravidelne cvicit az do porodu 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Zavolaj svojej gyn ale ja byt na tvojom mieste s cvicenim by som si dala pauzu do porodu a so sexom pockala po 12tt