Fluconazole - skúsenosti

loveislife
23. aug 2013

Ahojte, ma niektora z Vas skusenosti s tabletou fluconazole (je to tabletka na kvasink.infekciu)..ked som si precitala na nete negativne vplyvy (hlavne pri uziti 400 mg),tak mi nie je vsetko jedno 😢 Lekar mi to tuto v usa predpisal. (je to len 1 tabletka 150 mg) Samozrejme lekar je lekar a zrejme vie co robi, no vzdy sa najde aj druha stranka veci.. 😒 Som v prvom trimestri a mam obavy...priznaky su u mna sice minimalne-teda ziadne palenie, ani svrbenie, nic. Som zvedava na Vase skusenosti.

schvarzy
24. aug 2013

@loveislife Lekár je síce lekár, ale prvý trimester je najdôležitejší pre bábo. Ja som vtedy tiež mala zápal močových ciest a primár urológie mi predpísal antibiotika, ktoré sa v tomto období vôbec nemajú užívať....Nebrala som ich a dva týždne som sa trápila, ale nakoniec to prešlo...Pokiaľ fakt nemáš akútny stav, tak ich radšej neber.

loveislife
autor
25. aug 2013

@schvarzy Ahoj, dik za reakciu 🙂 ten liek nie je antibiotikum, ale aj tak..nedalo mi nenapisat a opytat sa na skusenosti. Keby sa dalo, najradsej by som ziadne lieky nebrala,no snazim sa lekarovi doverovat a radsej to preliecit, nez nepreliecit. Liek som uz uzila, vedlajsie ucinky nemam a dufam,ze vsetko bude ok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre