Ahojte,chcem sa Vas opytat,pijete niektora feniklovy caj proti naduvaniu? Som na zaciatku 10tt,mozem si ho obcas uvarit?
Ten mi nepomaha...
@123ajja123jaaaj. Tak sa skus opýtať v lekárni alebo gynekológa svojho.
@123ajja123 určite si ho môžeš uvariť. Ja som deťom od narodenia varila fenyklovy čaj a nikdy neboli žiadne problémy., takže určite to môže aj tehotná...... Častokrát v lekárni kupujeme drahé náhrady toho, čo máme vo vlastnej kuchyni. Stačí dat uvariť cca 5 až 10 zrniek fenyklu a piť. A hlavne bez cukru.
Dakujem!
@chinwag ak si uvarim detsky feniklovy caj,je to tiez ok?
@123ajja123 myslim, ze ano. Ked mas detsky caj, tak urcite ti neposkodi.
@chinwag dakujem ti velmi pekne za odpoved!😉😉😉
Vraví sa , že by sa nemalo celé tehotenstvo piť ten istý čaj. Ja som teraz v 21tt a feniklovy čaj pijem od začiatku. A to aj 4 šálky denne. Na začiatku to bolo jediné čo som mohla dostať do žalúdka a teraz ho tiež pijem kvôli naduvaniu. Podľa mňa to nemôže byť také strašné. Veď niektoré mamičky piju každý deň kávu a deti sú zdravé, tak myslím, že s tým čajom to nemôže byť také strašné.
Jasne, ze mozes. Len to s nim potom netreba prehanat, aby ti neuskodilviac ako pomohol.
Tak tie 3/4 sialky by bolo v pohode
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja keď som bola tehotná kúpila som si espumisan ten môžu aj tehotné.