Femibion a neustály hlad

sanny2993
2. sep 2020

Ahojte zienky, poradte. Uz 4 mesiac uzivam Femibion. Som v 7 tt. Problemom je vsak to, ze s uzivanim sa mi neskutocne zvysil apetit. Zrejme koli beckam. Len co dojem uzsom hladna. 3/4 dna myslim na jedlo. Za sladke by som vrazdila. Pritom mam zdrave stravovanie. Poradte ako proti tomu vlciemu hladu bojovat, citala som ze pomaha magnezium ? Ake mate skusrnosti s Femibionom 1 vy ?

cookie29
2. sep 2020

no vlci hlad moze kludne byt jednym z priznakov tehotenstva a nema nic spolocneho s Femibionom. Skus jest castejsie...

sanny2993
autor
2. sep 2020

@cookie29 jem o 6, o 10, o 12, o 14, ... mam pocit ze vkuse 😃 pred tehu som sa stravovala zdravo, sladkosti som neznasala. Teraz som uplne KO. Stravu sa snazim dodrziavat ale to sladke je moja galiba :/

majamat
2. sep 2020

@sanny2993 to bude skor tehotenskymi hormonami. ja som bola tiez nezastavitelna a teda nic som neuzivala.

gabikamarko
2. sep 2020

@sanny2993 áno, môže to byť Femibionom, ja som z neho pribrala ešte pred otehotnením a znama ho vysadila, lebo z neho tiež rychlo nabrala na váhe

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luulinkaa
2. sep 2020

Ahoj, pochybujem, že to má niečo s femibionom. Ja keď som užívala 1tku každý deň som vracala, skôr to vidím tehotenstvom. Len si užívaj, že ti zatiaľ chuti jest, lebo sa to môže zmeniť. A máš veľké šťastie ze ti chuti😂 jedz menšie porcie a častejšie a hotovo 🙂

sanny2993
autor
3. sep 2020

@cookie29 gyndos povedal ze sa stava casto ze Becka zeny rozpapaju a ze ak priberieme viac ako 5 kg za kratsi cas /3m/ treba ho vysadit a uzivat len kys listovu ;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre