Farbenie vlasov počas tehotenstva

malycka
18. okt 2023

Ahojte idem sa opýtať som 10 týždni tehotenstva dneska som si kúpila bez amoniakovu farbu na vlasy chcela by som sa opýtať máte skúsenosti farbili sté sa v tehotenstve ja som taká že aj by som chcela aj sa bojím či to náhodou bábätku neublíži ďakujem za radi

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
18. okt 2023

Ako je mrtva hmota bez krvneho zasobenia, co vlasy su, prepojena s krvnym obehom plodu? Ako by farba na mrtvej hmote bez krvneho zasobenia mohla ovplyvnit plod?
Z farbenia vlasom moze mat zle len tehotna kadernicka, kedze dycha tie vypary.

alexandraas
18. okt 2023

Ja si farbim takmer kazdy mesiac. Mam par tyzdnov pred porodom. Vsetko je ok

akiknabruh
18. okt 2023

môžeš

malycka
autor
18. okt 2023

Ďakujem

stellarstar
18. okt 2023

@malycka pozor dieťa bude mať farbu akú si das na vlasy. Cez pokožku sa to dostane do krvného obehu a tým cez pupočnú šnúru k plodu a bude farebné. Preto sa rodia čierne deti bielym párom. Samozrejme ze sa nič nestane. Naozaj všetky snažily by mali robiť IQ testy 🙈

srdeenko19
18. okt 2023

Normálne chodím kadernicke každých 6-7 týždňov, farba nie je bezamoniakova. Čoby sa akože malo stať. Robím všetko ako predtým. Aj pri prvom, aj druhom tehu. Aj kávu pijem, aj kofolu, mňam.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lelelienka
18. okt 2023

Ja som si napriklad ziadnu zbytocnu chemiu na seba nedavala, ale celkovo pouzivam take setrnejsie pripravky, vlasy som si nafarbila len raz na vlastnu svadbu 😉 Bola som ale cely cas pn, takze som nemusela byt za peknu 😂 ale taaak mi bolo fajn ze som neriesila take kraviny, farbenie totiz neznasam

selena_luna
18. okt 2023

Ja si farbim vlasy aj v tehotenstve bezamoniakovou farbou. Babu neublizis, neboj sa. Len dobre vetraj a sprav si alergicky test 48 h pred. Ten aj tak odporucaju vzdy, ale navyse mysli na to, ze telo v tehotenstve sa moze spravat inak ako bezne a moze alergicky reagovat na to, co predtym bolo ok.

kacenocka2
18. okt 2023

Bez amoniaku v pohode..ja som si tiež farbila.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre