Ahojte zienky, ako zabijate extrem chute na sladke? Bojim sa, ze ak budem takto pokracovat, tak prasknem 🙆♀️🫣
@evcagabi com viac som si odopierala tym viac som pozrala 🤣 jednoduchi si dam ked mam chut, boli dni ked som len sladke pojedala teraz to uz ustupuje trocha. Ovocie velmi nezabera len niektore aj to nie zarucene- banan, jahody, z ostatneho mi je zle povacsine
@butterflyeffect ja tak isto a to som sladke nikdy nejedavala 😁 niekedy na zaciatku 2trimestra som mala dni, kedy som schrumala za den len sladke lebo nic ine by som do seba nedostala 😅😅 mne uz sa to pomaly unormalnuje, dnes som mala sladke len rezance s lekvarom a melon 😅 a to som dostala dnes moju oblubenu cokoladu a pekne som si ju skryla do chladnicky nech sa netopi a ani sa jej viac nechytila 😊😅
Magnézium.... pravidelný príjem znižuje chuť na čokoládu, ale nie na sladké všeobecne. Aspoň niečo 🤷
Za reguláciu cukru v krvi zodpovedá chróm. Brala som ho pri diéte, asi mi to aj pomohlo znížiť chuť na sladké, ale až po dvoch týždňoch som naozaj chuť nemala.
Každý samozrejme KONZULTUJTE s lekárom.
Tak ja presne naopak, normálne som schopná zjesť 4 kopčeky zmrzliny, a teraz absolútne nemám chuť na nič sladké. Ale za zavináča by som aj vraždila. 😄
aaaano furt niečo sladké hladam 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nebojujem proti nim 😁 a este som nepraskla 😅😅