Dve machule na ultrazvuku v 5. týždni

anonymgirl16
16. máj 2023

Ahojte baby bola som teraz na sone som 5+1
A mala som tam dve machule nie jednu doktor sa má pýtal či mame v rodine dvojičky ale pokiaľ viem tak nemáme ale povedal aj že to nemusia byt dvojičky že sa uvidi nabuduce (nepýtala som sa viac lebo bývame v Rakúsku a po nemecky neviem len anglicky ako tak)tak sa pytam vas máte s tým niekto skúsenosť že by ste mali 2 machule a nakoniec to bolo jedno dieťa alebo to boli nakoniec dvojičky?dakujem😅

anjelicek26
16. máj 2023

Ved ani lekar ti to nevie povedat, tak co my na fore... ano s dvoch machuli mozu byt dva plody a dve bijuce srdiecka. Rovnako to moze byt babatko a maly hematom. Rovnako to mozu byt dve babatka a jedno sa prestane vyvijat v prvych tyzdnoch, proste nechaj na prirode a nechaj sa na najblizsom ultrazvuku prekvapit ♥

kiki68
16. máj 2023

@anonymgirl16 skor to budu dvojicky, uvidis dalej. Mozno by som nasla anglicky hovoriaceho gyndosa. Moj vo Viedni hovori anglicky. Pripadne nejakeho, co hovori napr srbsky, slovensky, cesky ( je to pre zeny, co nevedia nemcinu prakticke) . Pripadne chod s partnerom alebo niekym, kto moze prekladat. Mas na to zo zakona pravo v Rakusku, na osobu, co prelozi veci na vysetreni. Dost to vyuzivaju vo Viedni, tam tie zeny z 80% nevedeli nemecky ani jednu vetu.

januska12323
16. máj 2023

Zbytočne sa teraz stresuješ, na ďalšej kontrole uvidí viac. A zober si so sebou niekoho kto ti bude prekladať, mala by si rozumieť všetkému už nejde len o tvoj život.

anonymgirl16
autor
16. máj 2023

On vie dobre po anglicky a ja mu všetko rozumiem len keď mám reagovat tak mi ro trosku trvá ale ďakujem som zvedavá na budúce😅

miskamiseelkaaa
16. máj 2023

@anonymgirl16 ano v 5 tt dve dutinkyy a čakám dvojčatá

katkaholiova
17. máj 2023

@miskamiseelkaaa aj ja som mala v 5tyz dve machule a teraz maju 13rokov

emma357
28. jún 2023

Ahoj @anonymgirl16 tiež som mala v 5tt dva vaky o týždeň neskôr 6+3tt už bolo na sone vidieť len jeden.. lekárka hovorila o vanishing twin. Čiže “miznúce dvojča” jedno sa v skorom štádiu tehotenstva vstrebe…

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre