ahojte kocky..potrebujem sa s vami poradit lebo sa zosaliem..
V piatok som bola na sono Dr mi potvrdil tehu s tym,xe su to dvojicky..
Ale mne to neda..na foto vidno dva gestacne vacky ale oba su prazdne (pri prvom synovi uz bolo vidno tercik v takomto tt)
Povedal mi,ze som tak 4-5tt..na kontrolu idem az o mesiac a do vtedy sa asi zblaznim,ci je csetko ok..mate noekto taku skusenost??? memesiac a o
V 6 alebo 7tt by už mali byť srdiečka. Ak sa ti nechce čakať, tak si zaplať sono aj skôr... A hlavne sa nestresuj 😘
Asi si mala posunutu ovulaciu. Ja som pri 1.synovi mala 1.deň ms 28.12. a ovulaciu 25.1. Takže nie pre každú z nás platí ovu deň = 14.dc. Dnes má syn 6 a pol roka... držím palce A nestresuj sa !
Mamicky dakujem Vam 🙂 ste ma kusok upokojili..to cakanie je hrozne..😀
Ja som bola tiez skor a tiez dvojicky, jedno bolo ok aj srdiecko bilo a druhe nic a o tyzden a pol neskor uz aj druhe bolo vidno a vsetko bolo ok. Tak snad si bola naozaj moc skoro, drzim palce.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
tehotenstvo sa pocita od poslednej menstruacie ... ak si v 4tt, tak vajicko je realne oplodnene len 2 tyzdne... takze ziadny stres, Dr. studoval na svoju profesiu niekolko rokov a mala by si mu doverovat 😉 ... ak sa ti nieco nebude zdat, tak za nim skocis 🙂
hlavu hore, usmev na pery a pekny den, tehulka 🙂