Ahojte kedy vam vykuklo brusko v druhom tehotenstve a pominuli nevolbosti??ja som v 10tt brusko zatial nevidno a nevolnosti po 5tyzdnoch ustupuju uz.
Ako viete co aj mne ostalo kilecko nejake navyse nakolko som nizka😅ale pri prvom som nevolnosti nemala a teraz od 5tt mi bolo hrozne zle od zalydla obcasne zvracanie unava😅ale posledne 3dni je to uz ozaj miernejsie nastastie 😅akurat ze ma hlad stale chyta ... vravi da ze pri druhim hned vykukne brusko aspon znamim tsk vyslo mne zatial vobec nic ani ked lezim😅tak som zvedava kedy vykukne
To je u každej tehuľky inak 🙂 Ja mám kamošku tiež na ktorú by si absolútne nepovedala, že je tehotná a zrazu ako keby zo dňa na deň (samozrejme nie ale strašne rýchlo) jej vykuklo bruško a do pôrodu jej ešte tak narástlo, že ani ja som také nemala :D
Zeny taka otazka ..zvyklo vas pri druhom tehu pichnut zospodu v prvom trimestri?v posve myslim nie v podbrusku ...tak sem tak niesom prechladena ani nic 🙂
Mam jednu kamaratku ktora za cele tehotenstvo pribrala len 5 kilo a babatko malo nieco malo do 3 kil ked sa narodilo. Vobec to na nej nebolo vidno, lebo brusko mala malicke a dokonca jej ani tvar nespuchla
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@katika1811 ja som nevoľnosti nemala ani pri prvom ani teraz pri druhom a som v 27tt a keby som nepovedala, že som tehu, tak nikto nevie😂😂
Vďaka zimným bundam 😂 ale inak mi bolo bruško vidieť určite až okolo 20tt