Druhé bábätko prišlo veľmi skoro

kristinka2021
28. mar 2023

Ahojte maminky, chcela by som sa opýtať, že či sa stalo niektorej z vás ze ste otehotnela hneď po pôrode?
Nám sa to stalo, do teraz ma lekári považovali za sterilnú. Sme po štyroch potratoch a synček sa mi narodil z inseminácie, ale čo sme nečakali po 2mesiacoch od pôrodu som opäť otehotnela prirodzene, lekár tomu nechcel veriť 😊
Ako ste to zvládli? Mali sme bezproblémové tehotenstvo?
Ďakujem ❤️

vorkola
28. mar 2023

Dakuj BOHU, ved po inseninacii je to j ako zazrak, Neboj ,zvladnes to, Moja byvala suseda tiez mala ,v jednom roku, Prve sa jej narodilo v januari , adruhe v decembri v jdnom roku,Bol to rok
(,kedze uz nebyvaju v nasej dedine, ) 1973, viem zvladla to dobre

miadi
28. mar 2023

Nemam taku skusenost ale je to super. Poznam jednu co otehotnela neplanovane hnet po 6 nedeli a bolo to jej 3 dieta. Vraj prvy rok bol tazky potom uz super. Ale tak dve deti zvladnes lahsie ako 3 😉Tes sa! Mozno to bude na zaciatku tazke no bude to dobre. Tvoje telo vie co robi.

snazilka_bio_mamka
28. mar 2023

presne pripad mojej kamosky. Prve dieťa sa nedarilo, povedali, ze ona je neplodna a on ma pomale spermie, prve dieta sa narodilo po IVF, tak ked kojila si povedali, ze si nedaju pozor, ved predsa sa nic nemoze stat a bum, dalsí malý bol na svete 🙂 ono to tak má byť proste 🙂 urcite to zvladneš a keď budú trocha vacsie, budes ďakovať bohu, ze sa spolu vedia zahrať a zabaviť sa.gratulujem

andrea_82
28. mar 2023

u nás to bol podobný prípad. Aj keď to bolo až rok po narodení syna, ktorý bol po IVF. Tiež som bola prekvapená, chcela som ešte s druhým dieťaťom počkať. Nakoniec to skončilo potratom a zrazu som bola veľmi sklamaná a ľutovala som, že som sa viac netešila.

negymama
28. mar 2023

poznam viac takych pripadov, ze mali okolo roka deti rozdiel, a mali napriklad naraz dvoch prvacikov. Chlapci vyrastali skoro ako dvojicky.

ankare
28. mar 2023

@kristinka2021 držíme palce!

milanemila
28. mar 2023

@kristinka2021 mne sa to teda nezda super aj skrz nejakej regeneracie tela po porode a aj preto, ze by som si neuzila to prve babo 🙈 ale velmi drzim palce a je to v podstate naozaj zazrak 🙂 budu skoro ako dvojicky ❤️

titla
28. mar 2023

@kristinka2021 Ja nie som ten pripad, ale mam kamosku, ktorej roky trvalo dopracovat sa k babu. S druhym otehotnela 3 mesiace po porode. Celkom to bol pre nich s muzom sok. Vravi, ze prvy rok bol narocny - pomenovala to boj o prezitie (ale mladsia dcera bola velmi narocne babo a zije v zahranici a nemala ziadnu pomoc) ale potom uz pohoda. Teraz ma skolakov a nevie si to vynachvalit.

ankare
28. mar 2023

@milanemila stalo sa, už sa to nezmeni, už to len treba prijať a hovoriť si, že je všetko tak, ako má byť 🙂

betulinka1
28. mar 2023

@kristinka2021 druhe babatko neprislo skoro, prislo vtedy ked chcelo. Drzim palce, za mna je to super. Budes mat dve po sebe a mas pokoj 😉. Mam take kamosky, hovorili, ze to bolo narocne prve tri roky a potom to bolo super, isli by do toho znova. Deti chodili do jednej triedy.

gir
28. mar 2023

Ja som otehotnela po pol roku a som spokojná. Základ je nastaviť režim. Sú ako dvojičky, vyhrajú sa spolu. Ja osobne som si to s nimi na materskej užila a potom spolu do škôlky.

kristinka2021
autor
29. mar 2023

Ste úžasné ďakujem vám krásne zo srdca ❤️ tešíme sa veľmi s partnerom a je to fakt zázrak ze prišlo to dieťatko práve teraz.
Skôr bola moja otázka mierená smerom, že či nehrozí niečo bábätku, predsa sa len neda vylúčiť to ze, nosím na rukách pomaly 8kg chlapčeka 😊 prvé tehotenstvo som si maximálne užila, veľa som oddychovala ale teraz keď mám 6mesacneho syna je to náročnejšie.

kristinka2021
autor
29. mar 2023

@kristinka2021 preklep 5mesacneho syna

denisah6
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre