Druhá čiarka na teste výrazne zoslabla v 5tt

laurikasarinkaq
3. jan 2020

Dobrý deň , v 4tt som si robila test na ktorom vyšli zreteľné 2 čiarky čiže som nemala dôvod pochybovať o tehotenstve ,bola som si istá že som tehotná .
Dnes v 5tt som si spravila ten istý test a druhá čiarka výrazne zoslabla .
Niekde som čítala že to že druhá čiarka zoslabne je normálne ale tuším až vo vyššom štádiu tehotenstva a nie v 5 týždni .
Čo si o tom myslíte ? Som podľa vás stále tehotná ?
U lekára som ešte nebola .
Má niekto podobnú skúsenosť ?
Myslím že žiadne príznaky o ktorých by som vedela nemám .

(Fotka s modrým pozadím 4 tt)
(Druhá fotka 5 tt)
Ďakujem predom za rady 🙂

pininka1
3. jan 2020

Veď ten druhý je ovulacny test, nepíše to na ňom náhodou?

zuzkacik4
3. jan 2020

Ved to mas ovulacny test..mas to aj napisane na obale na druhej foto..

veronikaszabova
3. jan 2020

@pininka1
@zuzkacik4
No podla mna je aj ten prvy ovulacny

marinecka95
3. jan 2020

🤦🏼‍♀️ To sú podľa mňa ovu testy

veronikaszabova
3. jan 2020
giuli
3. jan 2020

Oba testy su ovulacne..

amelia000
3. jan 2020

@veronikaszabova 😂 zlata :D ale hej modre a zelwne testy su tehotenske a zlte a ruzove su ovulacne. Sa divim ze ked kupovala tak si to neprecitala.

amelia000
3. jan 2020

@laurikasarinkaq tak sup do lekarne kupit tehotenske testy, lebo je mozne ze vobec tehotna nebudes.

veronikaszabova
3. jan 2020

@amelia000 joooj, ale na druhej strane mi jej je ozaj luto
Vies, mozno to uz aj oznamili rodine... a teraz, ze noooooo, plany poplach :(

katulka1141
3. jan 2020

@laurikasarinkaq vcera bol idealny cas na spoldenie podla testu. Skus iny twhotensky test. Tento je ovu. Aj ked sa hovori, ze ovu noze byt pozitivny ked tehotna si skor ako tehotensky.

veronikaszabova
3. jan 2020

@katulka1141 prvy test robila pred tyzdnom - ten je pozitivny.

sapa20
3. jan 2020

Ahoj
Je mi to ľúto ale oba testy sú ovulačne.
Pokal si nemala medzitým menštruáciu tak si kúp tehotenský test v lekárni 😉

jaskolka
3. jan 2020

Ten druhy je predsa ovulacny test A aj ten prvý vyzerá rovnako, teda ovulacny. Treba si čítať nápisy na teste. Pred týždňom si skrátka mala ovuláciu, teraz je už po nej, preto slaba ciarka. Urobiť tehu test, ale určite tehu test, lebo zrejme vôbec si nebola tehotná

laurikasarinkaq
autor
3. jan 2020

No oba testy sú z toho istého balenia to bolo balenie 5ks . Práve som si bola kupit tento test v lekárni ten už je tehotenský ,myslite že si ho môžem spraviť hneď alebo radsej počkať do rana na čerstvý moč?

katkaba1
3. jan 2020

@laurikasarinkaq Veď na druhej foto je jasne napísané : LH OVULATION TEST DIPSTRIP 🤦‍♀️

amelia000
3. jan 2020

Ja by som nevydrzala a urobila jeden dnes a druhy zajtra. :D

korunka1
3. jan 2020

@laurikasarinkaq a kramy si kedy mala?

zuzkacik4
3. jan 2020

@laurikasarinkaq a mala si pohlavny styk v obdobi kedy si si robila prvy test ? Lebo ak nie tak podla mna aj zbytocne robit tehu test...

jaskolka
3. jan 2020

@laurikasarinkaq tento je tehotenský. Ovulačné testy sú obyčajne po 5 kusov, ale píše sa to na nich úplne jasne. Tento test už je určite tehotenský Kludne urob aj teraz, ak by si bola naozaj v 5tt,uz ti urobí koľajnice, presne ten som robila, keď mi 5 dni meskal menzes, čiarky dobre ze mi oči nevybili

veronikaszabova
3. jan 2020

@laurikasarinkaq no co robila si si test?

kukulienka83
3. jan 2020

Držím palce nech teda aj ten tehu test vyjde pozitívny

laurikasarinkaq
autor
3. jan 2020

No baby tak vyšiel negatívny:( další nechránený styk sme mali 22.12. a vtedy teda ked to boli ovulačné testy tak ukazoval druhú čiarku ledva viditeľnú ,myslíte že keby sa podarilo aspoň toho 22.12. otehotnieť tak už by na tom dnešnom tehotenskom teste bol aspoň náznak druhej čiarky ?

veronikaszabova
3. jan 2020

@laurikasarinkaq mali ste sex vtedy, ked si robila ten prvy test?? --- vtedy si mala ovulaciu

amelia000
3. jan 2020

@laurikasarinkaq tak to ma mrzi :(

laurikasarinkaq
autor
3. jan 2020

@veronikaszabova áno mali sme sex vtedy keď mi ten test ukazoval druhu čiarku takú slabučkú .
O koľko dní si mám podľa vás spraviť znova test aby som si už mohla byť viac istá či som alebo niesom tehotná .?
Keďže dnes je to 13 dní od posledného sexu a žiaden náznak druhej čiarky .

veronikaszabova
3. jan 2020

@laurikasarinkaq este raz --- pozitivny ovulacny test jen vtedy, ked je ciarka tmavsia ako kontrolna. Nie, ked tam je akakolvek ciarka. Chapes?

kukulienka83
3. jan 2020

Tehu test rob, keď ti nepríde ms..pred tým to ani nemusí mať zmysel...mne napr ukázalo až 6sty deň meškania.

laurikasarinkaq
autor
3. jan 2020

Ak správne počítam tak som menštruáciu mala dostať včera , ale som chorá , mám horúčku , sopel , bolí ma celé telo takže to môže ovplyvniť menštruáciu alebo ? A Od včera chodím často močiť ale to môže byť príznak tehotenstva alebo ?

veronikaszabova
3. jan 2020

@laurikasarinkaq ked chces relevantnu odpoved, tak odpovedaj na otazky.
Test s rovnakymi ciarkami - kedy si si robila.

veronikaszabova
3. jan 2020

@laurikasarinkaq ten prvy na modrom koberci sfoteny

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre