Dobry den, ahojte. Este neviem ci som tehotna, meska mi to viac ako tyzden a testy boli pozitivne. Lenze sa nam dlho nedarilo, tak sme to neriesili a kupili dovolenku v Turecku. Mame to odrieknut? Citim sa skvelo a Dr. mam ist z 24.5. Ake mate skusenosti?
Dakujem Vam za odpovede
Ja som letela v 3tt z Talianska domov kedze som tam pracovala.skor si myslim že sa nemá letieť v poslednom trimestri.
Velmi pekne dakujm za nazory. Ste zlate. Ironia je, 4 roky sme nemali dovolenku a teraz, ked konecne mame kupenu dovolenku, tak som asi tehotna 😀
Vacie riziko potratov v sa zistilo len u letusiek, ktore mali nalietanych nad xy km (nepamatam presne cislo, citala som to davno), takze si myslim ze letiet mozes bez problemov.
Ja som letela takto do indie a mala som nakoniec mimomaternicove. Lepsie ist k dr na slovensku si myslim.
@lenkakravcova no mne to dr nezakázal, iba ma upozornil aby som nepadala a aby do mňa niekto nevrazil 😃 zato že som tehotná teraz nebudem hádam sedieť na zadku 😃👍
Dolezite je ako sa Ty citis, nic viac..kasli na tie mudre rady..daj na seba! My sme boli v Dubaji ked som bola v 2-3 mesiaci a vsetko super. V 7 mes som absolvovala Chorvatsko, a turistiky skoro az do porodu..ked je vsetko ok, fuguj ako doteraz, iba trochu viac s mierou by som povedala..fakt jedine co som vynechala bol alkohol, surove vajcia a surove maso..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, v prvom trimestri sa neodporúča lietať... neviem ako budete cestovať... ja som sa tiež cítila fit a cca v 8tt som bola na lyžovačke v Alpách... doležité aby si vedela kde sa nachádza nemocnica ak by náhodou