Ahojte baby mali sme ist na Cyprus co samozrejme nejdem bojime sa. Tak, že to zmenime za chorvatsko mame ešte 10 mesačne dieta. Lekár ale je proti som po sekcii a teda s tym že v prvom trimestri je to všetko háklive a keby sa nedajbože niečo stane že ci by som tam ostala alebo by som riskla a išla domov. Samozrejme mam strach a muž tiež tak sme si povedali že pôjdeme do tatier. Niekam ist chceme oddychnut si. Muž podnika takže to keby ostaneme doma a aj on si povie že bude doma tak by doma nebol čiže niekam ist chceme. Otazka: kam by ste išli s takym maličkym dietatom aby sa aj ono nenudilo? Drobec ešte nechodi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ono asi zavisi od toho aj co bavi vas. Taketo mensie dieta zabavis viac menej este cimkolvek. My sme boli takto v hoteli Hills v Starej Lesnej pred rokom, ked mal maly 10 mesiacov (tiez este nechodil). Cez den sme v Tatrach chodili na turistiku ci uz s nosicom alebo kocikom a podvecer wellness. Je tam super velky bazen s barom priamo v bazene a mozete vystriedat a medzitym pojde jeden do saunovej casti.