Dovolenka v prvom trimestri

3. júl 2022

Ahojte baby mali sme ist na Cyprus co samozrejme nejdem bojime sa. Tak, že to zmenime za chorvatsko mame ešte 10 mesačne dieta. Lekár ale je proti som po sekcii a teda s tym že v prvom trimestri je to všetko háklive a keby sa nedajbože niečo stane že ci by som tam ostala alebo by som riskla a išla domov. Samozrejme mam strach a muž tiež tak sme si povedali že pôjdeme do tatier. Niekam ist chceme oddychnut si. Muž podnika takže to keby ostaneme doma a aj on si povie že bude doma tak by doma nebol čiže niekam ist chceme. Otazka: kam by ste išli s takym maličkym dietatom aby sa aj ono nenudilo? Drobec ešte nechodi.

andrejka1212
5. júl 2022

Ono asi zavisi od toho aj co bavi vas. Taketo mensie dieta zabavis viac menej este cimkolvek. My sme boli takto v hoteli Hills v Starej Lesnej pred rokom, ked mal maly 10 mesiacov (tiez este nechodil). Cez den sme v Tatrach chodili na turistiku ci uz s nosicom alebo kocikom a podvecer wellness. Je tam super velky bazen s barom priamo v bazene a mozete vystriedat a medzitym pojde jeden do saunovej casti.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre