Ahojte žienky mám otázku neviem či to tu už je alebo nie nenašla som to.
Som v 9tt som na PN od začiatku tehotenstva takže sedím doma celý čas doktor mi vychádzky nedal vraj aby som nikam nechodila jediný môj pohyb je keď vyjdem nachvíľu na dvor alebo keď idem na kontrolu.
Včera po dlhej dobe som dosť behala ráno sono štítnej a potom cez celé mesto na kontrolu chodila som dosť ale už keď som išla z kontrolu tak ma dosť začali bolieť kríze nie som zvyknutá trvalo to až do večera a až ráno to prešlo ale dnes som tiež bola u lekára a zas to začalo trochu bolieť tak vlastne chcem sa opýtať či je to v poriadku a normálne ďakujem za každú milú radu žienky
@lucka12399 ďakujem veľmi pekne kontrolu mám až za 2 týždne tak ma zaujímal nejaka skúsenosť inej žienky odpoveďou si ma potešila 🌷🌼
@veronika_255 bolesť bude časom ešte väčšia 😀 ja som sa od bolesti už ani prevaliť na posteli nevedela 😀😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@veronika_255 ja som teraz skoro v 8 tt a ked dlhsie beham niekde po meste alebo tak, tak ma tiez zacnu boliet krize velmi. Pri chodzi hlavne a vecer si ani lahnut nemozem😀 ale pytala som sa lekara a vravel ze to je uplne normalne ... a ked som pozerala na nete tak zevraj sa kosti pripravuju na zvacsenie maternice 😊