ahojte zeny, plssss moja doktorka ma chce vidieť az +- v 10 týždni tehotenstva je to normálne. Viem že prvé vyšetrenia bývajú okolo 7 tt.
@mysa46 je to normálne. Rovno urobí prvý skriningovy ultrazvuk. Asi je jedna z tých lekárov ktorý neuznávajú skóre vyšetrenia ak nie je nejaký problém a ktorý nerobia časté ultrazvuky....
dakujem pekne
Zeny a plssss mate za sebou aj vysetrenie morfologia? Ako to prebieha a kolko to trva?
@mysa46 morfológia sa robí až okolo 20 tt ale ak máš vek, alebo ako ja ze beriem(musím) leky tak aj v tedy a to do 13tt. Alebo si môžeš dat urobiť aj u iného doktora sono ale zaplatíš si za to.
@mysa46 a to morfologicke sono co mi hovorila sestrička trvá asi 15 minút. Musí pozrieť vlastne všetko. Ja tam idem až zajtra.
@m_o_n_c_a_k ja mám 28 rokov a nemam ani žiadne problémy a už som mala 2 morfologicke sona.. prvé v 12 TT 🤷♀️
Ja som dnes bola prvýkrát u Dr. Som 6+3tt a najbližšie idem až keď budem 12+3tt 🤷🏽♀️
Je to normalne. Ja som tiez isla az v 10.tyzdni. ze skor ani netreba
keď čítam tieto vyjadrenia lekárov, že skôr ako v 10tt netreba, behá mi mráz po chrbte.. ja som šla v 6tt a zistili mi mimomaternicové, do dvoch týždňov som bola operovaná.. keby som čakala do 10tt, už by som tu asi nebola..
Ano je to normalne, mala som tak pri prvom tehu a aj teraz tak budem mat...samozrejme ak by som mala problemy mam prist skor
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mysa46 myslím ze 8tt by ta mala vidieť vtedy začína byt srdiečko nech vieš načo si