Doktorka ma chce vidieť až v 10. týždni. Je to normálne?

mysa46
27. júl 2020

ahojte zeny, plssss moja doktorka ma chce vidieť az +- v 10 týždni tehotenstva je to normálne. Viem že prvé vyšetrenia bývajú okolo 7 tt.

noemikatka
27. júl 2020

@mysa46 myslím ze 8tt by ta mala vidieť vtedy začína byt srdiečko nech vieš načo si

martina1201
27. júl 2020

@mysa46 je to normálne. Rovno urobí prvý skriningovy ultrazvuk. Asi je jedna z tých lekárov ktorý neuznávajú skóre vyšetrenia ak nie je nejaký problém a ktorý nerobia časté ultrazvuky....

mysa46
autor
27. júl 2020

dakujem pekne

mysa46
autor
27. júl 2020

Zeny a plssss mate za sebou aj vysetrenie morfologia? Ako to prebieha a kolko to trva?

diaalex
27. júl 2020

@mysa46 na moje úplne prvé vyšetrenie som šla presne v 10tt 🙂 v ten deň som začala, dovtedy som lekára ani nekontaktovala 🙂

m_o_n_c_a_k
27. júl 2020

@mysa46 morfológia sa robí až okolo 20 tt ale ak máš vek, alebo ako ja ze beriem(musím) leky tak aj v tedy a to do 13tt. Alebo si môžeš dat urobiť aj u iného doktora sono ale zaplatíš si za to.

m_o_n_c_a_k
27. júl 2020

@mysa46 a to morfologicke sono co mi hovorila sestrička trvá asi 15 minút. Musí pozrieť vlastne všetko. Ja tam idem až zajtra.

s_a
27. júl 2020

@m_o_n_c_a_k ja mám 28 rokov a nemam ani žiadne problémy a už som mala 2 morfologicke sona.. prvé v 12 TT 🤷‍♀️

ivuvu24
28. júl 2020

Ja som dnes bola prvýkrát u Dr. Som 6+3tt a najbližšie idem až keď budem 12+3tt 🤷🏽‍♀️

kvetinka75
28. júl 2020

Je to normalne. Ja som tiez isla az v 10.tyzdni. ze skor ani netreba

nikaeli
28. júl 2020

keď čítam tieto vyjadrenia lekárov, že skôr ako v 10tt netreba, behá mi mráz po chrbte.. ja som šla v 6tt a zistili mi mimomaternicové, do dvoch týždňov som bola operovaná.. keby som čakala do 10tt, už by som tu asi nebola..

sense
28. júl 2020

Ano je to normalne, mala som tak pri prvom tehu a aj teraz tak budem mat...samozrejme ak by som mala problemy mam prist skor

rubinka
30. júl 2020

@mysa46 - ja som sama som bola v každom tehotenstve až v 10.tt to už je všetko jasné, srdiečko bije neni taky stres. Lekár má rozum.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre