7. Tyzden baby. Tretie tehotenstvo. Dokedy sa mi podari utajiť to? Ked sa najem je to oveľa horsie 😆😏
utajíš už iba 4.-té tehotenstvo. Toto už nie 🙂
Baby, nepotrebujem vedieť presny dátum dokedy utajim tehotenstvo. To bola len rečnícka otazka… ze 6ty tyzden a brucho ake 😀
@kataina 4te tehotenstvo uz nebude aj keby som velmi chcela 😳
to je individualne, ja som mala take brucho v 6. mesiaci;)
@bmolko ved aj ja 😀😀
@michaela329 musim popreberat satnik ze co do roboty 🙂
Ja čakám druhé, som v piatom mesiaci a teraz mám také 😁 je to ozaj individuálne.
@rodinka20 to je teda.. pri treťom vykúklo ze hned
Ja som už aj v tvári plnšia, prsia, zadok! 🤔😃 Lebo som musela prestať cvičiť. Ale jednoducho oversized veci a tvarim sa, že som stlstla... druhé tehotenstvo, o prvé som však prišla v druhom trimestri a toto chcem tajiť čo najdlhšie.
@michaela329 aj ja. Poviem ze to este z dovolenky som taká pribrata 😀😀mne zomrel pri druhom tehotenstve syncek takze tiez kvoli tomu😳
Utajis to len ked ta nikto neuvidi .
@miadi ok
V 3. tehotenstve vyzeralo moje brucho v tomto tyzdni uplne rovnako. Mam pocit, ze tehotenske gate som nosila odkedy som ocikala test, lebo nic ine som nezapla. Tiez som sa snazila utajit to co najdlhsie, lebo 2. tehotenstvo nedopadlo dobre. Ale ked ma hocikto uvidel, hned vedel.. nedalo sa 🤷♀️
Podľa mňa toto nemáš šancu už utajiť
@diewcatqoo Ach Jaj.. 😏😏ja verim baby ze volne saty to nejak zachránia aj ked s kolegyňami po obede ked budeme sediet tak neviem neviem
@zuzubb007
Vsak teraz sa nosia siroke letne saty. To v pohode skovas.
@vivuska666 dufajme :?
@vivuska666 neskova brucho mà vacsie ako prsia.. To je vidno aj vo volnych satach ked brusko trci jedine ze tak to bolo aj pred teho Tak si nevsimnu.
@miadi no je pravda ze mam bežeckú podprsenku a prsia su stiahnuté 😀to skresli dost😀
Ja zas mam ešte väčšie brucho a ani tehotná nie som
Ale často dostávam túto otazku
@marhulka13 Ach😏😏 Ano aj take sa stava
Tak si Daj push upku a nie saty ale nejaky volny top a trochu stahujuce nohavice alebo Podla pocasia sortky.. Hlavne sa netrap ci to vidno ci nevidno Ver ze vsetko bude v poriadku toto teho.
@miadi Dakujem pekne si velmi mila ♥️
Och no. Tretie tehotenstvo❤️ je to uz proste tak, ze vacsinou to brusko vykukne omnoho skor. Baby co pisu, ze maju take v 5-7 mesiaci a nie je to ich tretie tehotenstvo, tak to je normalne. Drzim palce kedze to este chces tahit - co je pochopitelne 🙏🏼 siahala by som napr po volnych satach a trickach
@zuza265 Dakujem pekne za rozumný komentar k veci. Prehľadam skrinu a budem menej jest 😀
Zazila som to co ty viem ako sa citis . Musis sa obrnit optimizmom ze vsetko dobre dopadne tento x a drz sa toho kym nie su ziadne indikacie ktore by svedcili o opaku. Je to tazke clovek sa aj boji tešit ale po tom 14tt uz to bude len lepsie ale ozajstna ulava pride az ked porodis. .prajem vela stastia a pohodove tehotenstvo .
@miadi Ano bude vsetko v poriadku 🙂 Dakujem za povzbudivé slova, len ten kto si tym prešiel to pochopi 🙂 a pride dúhové dietatko♥️ drž sa ♥️
Stoji to za to 🥰uz len vydrzat.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Som v 12+tt a ešte nikto nevie. Nosím voľnejšie 🤷