Viete niekto poradiť nejaký tip na boj proti striam? Čo ste používali alebo používate vy? 🙂
Pokial mas raz strie mat, mat ich budes bez ohladu na to, ako sa budes kremovat a cim. Ja som sa kremovala cele tehu, aj drahymi, aj lacnejsimi kremikmi a aj tak mam vsade strie. Pribrala som cez 20 kg, po porode vsetko islo dole, no strie ostali. Este aj cele nohy mam dopukane 😢
Deň čo deň som sa natierala všetkým, čo zaručene malo pomôcť a nepomohlo. Vyzerám ako tiger. 😁
@simka2020 po troch detoch a xxxx výrobkoch..najviac mi sadli suche oleje,pozivam ich aj na plet.Konkretne kameliovy na strie,celulitidu,vrasky..no genetiku som veru neoklamala aj ked som stihla a sportujem odmala.Moja mama a sestra to iste.Strie mam vsade,potesujuce je,ze ked som sa po porodoch "scucla" aj strie su menej viditelne.V tomto poslednom tehu som brala aj kolagen a to uz vidim výsledok oproti predchádzajúcemu stavu koze,je pevnejsia a rychlo sa to vsetko stiahlo.Takisto vlasy super.Vyziva zvnutra teda asi na to trochu vplyva tiez.
pouzivam olej na strie od znacky weleda
Baby a čo hovoríte na kokosovy olej nepoužívala niektorá? Alebo hipp mama butter? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som používala sprchovy a olej pre tehu z dmky ich značku a bol super no dávala som si na to pozor a natierala každý jeden večer a som bez strii a to som mala +28kg 😊