Dobrý krém na strie

simka2020
19. apr 2021

Viete niekto poradiť nejaký tip na boj proti striam? Čo ste používali alebo používate vy? 🙂

vikybotka
19. apr 2021

Ja som používala sprchovy a olej pre tehu z dmky ich značku a bol super no dávala som si na to pozor a natierala každý jeden večer a som bez strii a to som mala +28kg 😊

snazilka2513
19. apr 2021

Pokial mas raz strie mat, mat ich budes bez ohladu na to, ako sa budes kremovat a cim. Ja som sa kremovala cele tehu, aj drahymi, aj lacnejsimi kremikmi a aj tak mam vsade strie. Pribrala som cez 20 kg, po porode vsetko islo dole, no strie ostali. Este aj cele nohy mam dopukane 😢

evamea
19. apr 2021

Deň čo deň som sa natierala všetkým, čo zaručene malo pomôcť a nepomohlo. Vyzerám ako tiger. 😁

kubkovamama
19. apr 2021

@simka2020 po troch detoch a xxxx výrobkoch..najviac mi sadli suche oleje,pozivam ich aj na plet.Konkretne kameliovy na strie,celulitidu,vrasky..no genetiku som veru neoklamala aj ked som stihla a sportujem odmala.Moja mama a sestra to iste.Strie mam vsade,potesujuce je,ze ked som sa po porodoch "scucla" aj strie su menej viditelne.V tomto poslednom tehu som brala aj kolagen a to uz vidim výsledok oproti predchádzajúcemu stavu koze,je pevnejsia a rychlo sa to vsetko stiahlo.Takisto vlasy super.Vyziva zvnutra teda asi na to trochu vplyva tiez.

es321
19. apr 2021

pouzivam olej na strie od znacky weleda

diana999
19. apr 2021

@simka2020 neviem ci strie sa nedajú náhodou nejak zosvetlit opaľovaním alebo čosi také som pocula, ale je všeobecne známe že strie žiadnymi krémamy neodstránis. Ako písali vyššie. Ak ich máš mať, tak ich mat budes, tiež vyzeram ako tiger 😂😂😂

simka2020
autor
19. apr 2021

Baby a čo hovoríte na kokosovy olej nepoužívala niektorá? Alebo hipp mama butter? 🙂

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simka2020
autor
19. apr 2021

@beata_k osobne mám trochu chladnejši postoj k tým "novinkam" propagovanymi v telke a pod. Niekedy sa ženy natierali možno bravcovym tukom a dnes treba kúpiť najlepše krém 100ml za 50eur 😂😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre