ahojte som zvyknuta zaspavat na brusku a tak som sa chcela opytat do ktoreho tt tak mozem zaspavat.
Ahoj... ja som to voebc neriesila... sama som zistila, ze mi je to neprijemne, ze uz to jednoducho brucho nedovoli 🙂
casom sama v sebe budes citit ze je to zle.So mnou bola na rizikovom baba co aj mesiac pred porodom spala na bruchu a mne sa rozum zastavoval.Doporucujem kopit kojo vankus a spat na nom opreta.Ja som tak prezila cele tehu lebo od kedy som nasla // na teste nedalo mi spat na bruchu aj ked som spala zasadne len tak.Nakoniec to poriesil vankus a bol to luxus nad luxus.
no ja som cca od 8tt nespala na bruchu, ale kvoli tomu, ze ma strašne boleli prsia, nevedela som vydržať ležať na bruchu ...https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/dokedy-je-bezpecne-spanie-na-bruchu-v-tehotentsve/
tělo Ti samo řekne že to nejde,já jinak pomalu nespím,ale jako těhu mi začalo pak vadit,takže nastoupila alternativa kojo polštáře - smotaná deka
Mne povedal gynekolog, dokedy chcem, ako sa citim, babatko chrani plodova voda. Nespavala som na bruchu, ale stalo sa mi, ze som v posteli po leziacky pisala maily a potom som si uvedomila, ze lezim na bruchu a to som bola asi v 8. mesiaci. Nevadilo mi to vobec, ale zmenila som polohu, nechcela som lezat na malej 🙂
dokedy ti to je poholne.. osobne som prestala v cca 16 tt . kedze vtedy ma to trosku tlacilo uz, a necitila som sa dobre pri takej polohe .....
v tehotenstve treba robit veci, tak ako su nam od prirody dane, trosku sa riad tvojimi pocitmi, nie knizkami a tym co ti kto ditkuje... ved budes matka. treba sa riadit insktinktmi a sama sebou. Neboj este je sice trosku skoro, no kazdym tyzdnom prides na nove veci a zistis, ze ich sama vies, bez toho , aby si sa na ne musela pytat, pretoze pre buducu matku su tieto veci prirodzene a automaticke...
ja som spávala asi do 8 mesiaca ale jednu stranu som mala podopretú paplónom, aby som si netlačila brucho, lebo mne sa inak nedalo spať, na chrbte som nedokázala ležať pre bolesť a na boku mi tŕpli ruky
ja este stale spim a som v 19tyzdni ale kontrolujem sa aby som to nerobila casto lebo som na rizikovom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som v 17tt a ešte viem spavat na brušku,dokedy?fuha no neviem ale dlho už asi nie 🙂 😀