Do kedy trvá 12. týždeň tehotenstva?

ivka_marek
8. jún 2011

Caute,mam otazku ohladom femibiounu. Je pisane pri 800vke ze do ukonceneho 12tt?. mysli sa tym 12tt+6 (ale to je uz 13tt...) alebo 11tt+6 (to je vlastne 12tt)???Dakujem za vsetky odpovede..
Nemal by byt problem ak by sa zacala skorej brat 400vka??resp. neskor??

piacere
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
koriatko
8. jún 2011

ukonceny 12 tt je 11+6 alebo 12+0, 12+1 zacina 13 tt. Ale na tom az tak nezalezi, tyzden hore dole... Ja som normalne dobrala tie prve aj ked to nevychadzalo presne, ved nevyhodis ich len preto, ze si 12+1... 😀 To zlozenie je podobne.

pia22
8. jún 2011

Ukonceny 12tt je 12tt+00🙂. Myslim, ze uz môzes zacat 400, pripadne tyzden pockaj. Ked zacnes o par dni skôr alebo neskôr urcite sa nic nestane😉 A blahozelam🙂

heln
8. jún 2011

🙂 normálne dober balenie a potom prejdi na druhé.... aj tak nevieš koľko dní presne má bábätko a hlavné je že vitamíny užívaš....

zuzka17
8. jún 2011

je to do 11+6, ale mne sa este zvysilo asi 10 tabliet a doktor povedal ze ich kludne mozem dobrat

lucka1987
8. jún 2011

ja som dobrala femibion 800 v 14 tt na konci 14 tt konkretne.. takze vobec si tym nemusis zatazovat hlavu... su to len vitaminy... aj keby si ich brala do 20 tt sa nic nedeje.. len ich pekne dober a potom mozes prejst na 400

katuuska
8. jún 2011

ja som 800 prestala brat tusim az v 16tt, lekarnicka aj lekarka mi povedali, ze je to ok, lebo som mala este zvysne tabletky, potom som presla na 400. Ako pise lucka1987 su to len vitaminy...Inak som myslela som, ze 400 budem brat az do konca tehotenstva, no v 36tt moj krvny obraz nebol nic moc tak som ich brat prestala, lebo kyselina listova, ktora je vo femibione odburava zelezo z krvi a koniec koncov kyselina listova je dolezita len pre dobre delenie buniek a ako prevencia proti rastepom- cize len na zaciatku tehtenstva..takze by som ti len odporucila zvazit ci ho budes brat do konca, ci radsej neprejdes na nejake sirokospektralne vitaminy pre tehotky- mne dokina odporucila prenatal od Jamiensonu a aj zelezo sa mi po nich upravilo...

rebecca16
9. jún 2011

femibion 800ku som brala do cca 14tt ask si dobre spominam. Potom som preslana 400ku a zistila, ze 400ka je rovnaka zlozenim ako 800ks jediny rozdiela je v tom, ze ked jes 800ku davas si denne jednu tabletku. Ked papas 400ku tak mas denne zjest 2 tabletky. Z toho jedna je zlozenim uplne totona s tou ako 800ka a ta druha tabletka je myslim nieco ako mastne kyseliny. Takze sa toho neboj. Kludne uzivaj tak dlho a casto kym neminies. Zle sa ti nestane.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre