Dicynon pri hematóme v tehotenstve

elviku11
27. sep 2017

Ahojte,

prosím vás, tie čo ste brali Dicynone na zastavenie krvácania v tehotenstve pri hematóne, tak dokedy ste ho brali? Len kým ste krvácali? Alebo len kým ste mali ten hematón? Alebo potom už celé tehotenstvo pre istotu?

jankaga
27. sep 2017

Ahoj. Mne ho pichli len ked som bola v nemocnici a viac krvi mi tieklo. Inak nie. Potom som bola doma a mala som len duphaston a magnezko.

elviku11
autor
27. sep 2017

@jankaga diki... ani na doma ti ho nepredpisali? A hematom sa ti nevratil? Dobre to tehotenstvo dopadlo?

jankaga
27. sep 2017

Nie doma nie. Ja som mala hematom od ca13tt tahalo sa to az do ca 21tyzdna.hematom sa nevratil potom. Dopadlo dobre☺️ktory tyzden si?

elviku11
autor
27. sep 2017

ja som v siedmom... za par dni v nemocnici sa mi hematom vstrebal.... uz tri dni nekrvacam a teraz neviem ci tie lieky mam brat aj doma ci nie. Moj gynekolog je mimo momentalne

sussah
27. sep 2017

Mne po silnom krvácaní dali brať tabletky dycinone na 10 dní.

jankaga
27. sep 2017

@elviku11 no ja myslim, ze pokial nekrvacas tak uz nemusis.

malalienka85
28. sep 2017

Ja som brala tabletky iba keď som krvacala, Dr mi kázal hneď vysadiť ako prestane krvácanie a tak som aj urobila.

elviku11
autor
29. sep 2017

dakujem baby 🙂

tak som sa dnes dostala k tomu gynekologovi. Povedal, ze Dicynone uz nemam brat, ze je to silny a riskantny liek a ma sa brat iba kratky cas v nevyhnutnych pripadoch pri krvacani.

matik3110
22. feb 2018

ja som v 5tt+3 a od 4tt beriem duphaston lebo mám hematóm..vôbec sa ešte nevstrebal ani nekrvácam, bojím sa, čo z toho bude..za koľko cca by sa mal vstrebať? ak vôbec...a kázala mi ho brať dr do 12tt

elviku11
autor
22. feb 2018

@matik3110 ja som brala utrogestan (alternativa duhasponu) do polovice piateho mesiaca v oboch tehotenstvach a v pohode... hematom sa mi vstrebal za par dni, ale to je velmi indivindualne...moze to trvat aj par mesiacov ako povedal moj doktor... a este dodal, ze v drvivej vacsine pripadov to dobre dopadne, ked zena dodrziava kludovy rezim a berie lieky

matik3110
22. feb 2018

@elviku11 dúfam aj ja, že všetko dobre dopadne, lebo zatiaľ žiadne zmeny a hemantom je tam stále :/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre