Dobry vecer, zo zaciatku som mala nevolnosti len rano ked som sa najedla to vsetko islo zo mna von.. ale od vcera sa mi to stava uz aj vecer najem sa zostaneme mi tazko a potom to ide von.. mali ste to aj vy tak ... nemala som problem jest aj vecer po 21:00 nic mi nebolo len teraz mi je tazko teda od vcera .. a dnes tiez...
@nikol789 ale ja som do vcera normalne jedna teda myslim vecer a dnes uz vsetko islo von.. potom mi jenuz dobre ... 🤷♀️
@nikol789 bodaj by tieto nevolnosti skoncili .. 😭🤢
Áno taketo dni som mala aj ja a veľmi často... 🙈
Snáď sa ti to čím skôr upravi
Drzim palce aby si to vydržala .. do 15tt som každý deň zvracala nevoľnosti až ma triaslo .. nepomohlo ozaj nič len to vydržať ! ❤️❤️Stojí to za to ale úprimne konečne to mám za sebou tie ťažkosti
Ahoj, ja som momentalne v 23tt a asi ta nepotesim, doteraz mam nevolnosti. Uz som sa naucila za ten cas, co mi zatazuje zaludok najviac a tomu sa vyhybam, ale minimalne raz denne bezim stale na wc aj tak, hlavne vecer 🙄
Ja som to mala do začiatku 5. Mesiaca. Ale u mňa to bol extrém. Diagnóza hypermesis gravidium. Vracala som celé dni a všetko, dokonca mi smrdelo skoro všetko jedlo. Keď som v sebe neudrzala už ani vodu, musela som ísť na par dni na infúzie do nemocnice. Schudla som dosť na začiatku no... co ti môžem ale poradiť je, že si daj k posteli nejaké maslove keksi a ráno predtým ako vstanes si zajedz 1-2, aby si dvihla hladinu cukru. Tak isto nepi vodu nalacno.
Volá sa to ranné nevoľnosti, lebo súvisia s ranným štádiom tehotenstva, nie s ránom ako súčasť dňa. Takže áno, je to "v poriadku" aj večer. 😊
Ja si myslím, že je to normálne....ja somasi opačná lebo mne ráno neni nič ale začína to až poobede a hlavne večer...nezvraciam, iba mám žalúdok ako na vode...jem prevažne iba polievky, tie mi teraz "idú" najviac....myslím, že ťažkosti sa každým dňom menia...ja to tiež tak nemám každý deň...jeden deň mi je dobre a na druhý celý deň ťažko🤷
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som to mala podobne, do 7 mesiaca mi nechutilo skoro nič ..bývalo mi strašne zle keď som sa najedla... fakt bolo malo veci čo mi chutilo a nebolo mi z toho zle... ale po 7 mesiaci sa to upravilo a nebývalo mi tak často zle