Čo znamená hnedý výtok po sexe v tehotenstve?

sanee
15. sep 2012

Dobrý deň. Som v 7tt tehotenstva, doteraz som mala biely výtok. Po sexe s priateľom som mala hnedý zápachajúci výtok. Bojím sa, aby som nepotratila. Čo vlastne znamená hnedý výtok po sexe v tehotenstve?

adriana1980
15. sep 2012

Neviem,ale utekaj na pohotovosť

anjelik2509
15. sep 2012

hnedý výtok je vlastne stará krv a krv v tehotenstve nie je nič pozitívne, choď na pohotovosť...Lepšie zbytočne ako neskoro..😉

hradnapani
15. sep 2012

podobnych otazok/ tem je tu uz dost. Moze to znamenat dve veci: (zacinajuci) potrat alebo nic vazne. Je vela zien, ktore to mali, niektore potratili, ine nie, len museli uzivat lieky na udrzanie tehotenstva. Jasnu odpoved ti da iba lekar.

jankako
15. sep 2012

pohotovosť..

lumiva
15. sep 2012

Ja som bola na pohotovosti a povedali mi, naco som prisla. Nestresuj sa, ak nemas bolesti, tak si lahni a odpocivaj a na sex zabudni na par tyzdnov. 😉

kubkatka
15. sep 2012

urcite chod na pohotovost, ja som sice predtym sex nemala, ale u mna hnedy vytok znamenal naslednu kyretaz.......teda potrat, nepodcenuj to, za par nevhodnych slov na pohotovosti od sestier ci lekara ti to stoji, urcite!!! drzim palce, aby to bol len plany poplach 😉

ludka140281
15. sep 2012

mala som 3x potrat..spontanny...začínal výtokom,nestraším ,ale radšej nech to prezrie lekár,neboj,nebudeš na smiech,ved si zodpovedná za začínajuci život.....držím prsty

ylanee
15. sep 2012

mne moja doktorka sex do konca tretieho mesiaca zakazala, ze je to rizikove... tiez som mala po sexe taky vytok, embryo je v maternici este nestabilne, tak si radsej davaj pozor...

traktor
15. sep 2012

skus pozriet aj temy https://www.modrykonik.sk/forum/1-trimester/hnedy-vytok-v-6-tyzdni-tehotenstva-co-to-znamena/ , https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/co-znamena-tmavy-krvavy-vytok-v-tehotenstve/ , https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/spinenie-pocas-tehotenstva/ a moja odpoved k tvojej otazke..kazde spinenie a vytok, ci uz hnedy, krvavy..by mal vidiet lekar..nemusi sa jednat o nic vazne, ale aj môze..takze urcite navstiv lekara a ten ti povie viac

renee17
15. sep 2012

u mna takto zacal potrat ☹

nicky07
15. sep 2012

Ja som mala hnedy krvavý vytok po sexe v 24týždni a hned som tiež šla k dr. tam mi zistili že som otvorená na 1prst takže ak sa ti niečo také stalo už v 7tt tak to by som nepodcenovala a radšej šla čím skor k dr aby to pozrel...Možno ti len budú stačiť nejaké lieky na podporu maternice - ja som ich uživala a nakoniec som rodila týžden po termine indukciou 🙂 takže ako radia dievčatá radšej isť na pohotovosť nech to pozrie a zhodnotí lekár, držím palce aby to bolo v poriadku 🙂

erika71
15. sep 2012

Keď som v jedno septembrové ráno vstala, mala som jemné kŕče a bledunko ružový výtok 😒 . Hneď som mala podozrenie na tehotenstvo, ešte v to ráno som si spravila test. Boli tam dve čiarky 🙂 , ale hneď som išla k lekárovi , ktorý mi potvrdil malinké niečo v maternici, dali mi kanavit kvapky, ak by sa to malinké niečo rozhodlo rásť naďalej. A rástlo 🙂 . Ďalší šok , prišiel o 4 týždne . Večer po sexe som zaspala. Zobudila som sa na obrovské kŕče , išla som na záchod a zbadala som hnedý výtok, v zápätí som išla aj na malú potrebu a vyšlo zo mňa veľké množstvo krvi ☹ . Veľmi som sa bála , že som potratila , veď toľko krvi...a bolesti -hrôza. Nervy do rána . Išla som k lekárovi, sestrička ma nechala ešte čakať asi hodinu, pričom vedela prečo som tam. No a nakoniec som dostala jednu injekciu a zas Kanavit kvapky na krvácanie .A čakať , či to malé neumrie vo mne. Samozrejme chceli ma hospitalizovať,ale mala som doma 5 ročného syna.Tak som bola doma na vlastnú zodpovednosť. A neumrelo. Lekár povedal , že ani sa mu veriť nechce že to malé sa silou mocou držalo života. A narodila sa mi prekrásna dcérka 🙂 🙂 🙂 🙂. Týmto som iba chcela povzbudiť maminky, ktoré špinia a krvácajú, že nekončí to vždy potratom .Treba dodržiavať pokyny lekára, ležať a nič nerobiť , nestresovať. držím palce sanee 🙂

natik17
15. sep 2012

ahoj....no ozaj len tá pohotovosť. aj u mňa to tak začalo, ale nie vždy sa to musí skončiť potratom. S mojou malou som tak ležala v nemocnici 10 dní a teraz má už skoro 7 rokov 😀 . Môžeš mať hematóm (krvná zrazenina), ktorá sa často vyskytuje v prvých 3 mesiacoch a vylučuje sa buď výtok alebo krvou alebo sa jednoducho vstrebe. Mali by Ti dať tabletky na udržiavanie (duphaston), ktoré budeš brať už neviem presne do koľkého týždňa a vitamín C (ascorutin). Ale lekára vyhľadaj ihneď, nech si ozaj neskôr nenadávaš, že si mohla niečoho predísť. A sex možno s tým nemá nič spoločné....a možno aj hej, to Ti povie najlepšie lekár.... tak držím palce.... 🙂 🙂

cwilinge77
15. sep 2012

ja som takto špinila od zaciatku, mala som hematom, ale uz je to ok. Urcite by som , ale sla na pohotovost , nech Ti daju nieco prosti krvacaniu a na udrzanie tehotenstva. a určite žiaden sex 🙂 , na ten si musíme aj my počkat este pár mesiacov , ak nechces riskovat 😉

sylviasd
15. sep 2012

Ahoj, ak môžem poradit, tak radšej choď na pohotovosť. Ja som mala hnedý výtok keď som mala mimomaternicové tehotenstvo a bolesti som nemala. Potom som bola tehotná a tiež som mala hnedý výtok tak som sa bála, že zasa, ale dr. povedal že to ako sa uhniezďuje vajíčko a zväčšuje tlačí na maternicu a dal mi pre istotu Duphaston a Ascorutin, lebo to môže byť aj začínajúci potrat, ale všetko dopadlo ok. Nemusí to znamenať nič, ale radšej to počuť od lekára, aby bola istota. Žiadne krvácanie a hnedý výtok nie je normálne v tehotenstve, držím palce nech ti to dobre dopadne...

barborka1818
29. sep 2012

Ahojte prosim potrebujem radu mala som hnedy vytok taky slabsi ale neviem si to vysvetlit preco este sa mi nic podobne nestalo ☹

alenockap
29. sep 2012

ja som takto tiež mala, šla som na pohotovosť kde mi zistili že mám nízko položenú placentu, dostala som injekciu, ale o dva dni sa mi to vrátilo, mala som ležať kým plod nenarastie a tým pádom zdvihne placentu vyššie, ale aj tak som skončila v nemocnici a pomohlo mi to 🙂 držím palce a inak zakázali mi aj sex, takže šup na pohotovosť a nesexovať 😀 a ešte mne dr povedala,že pokiaľ mám hnedý výtok to je stará krv že vychádza von, ale že ak bude červená, noo už bude horšie

mirkatn
26. okt 2012

mne sa stalo nieco podobne dnes rano. Vsala som s hnedym vytokom. Som v 11tt+5 takze som radsej isla rovno na gyndu. Vsetko bolo ok, doktorka mi len napisala Duphaston, kludovy rezim, obmedzenie sexu aj napriek tomu ze podla nej mam hviezdne vysledky testov a s babom je vsetko tak ako ma. Takze radsej chod k doki, zato nic nedas 🙂)

zdenkaxyz
27. okt 2012

ahojte žienky. Ja som akurát prišla z nemocnice, potratila som ☹ začala som len tak troška tmavým výtokom v 5tt, potom to aj prešlo. Teraz som bola v 7tt, včera sa ten tmavý výtok stupňoval a potratila som. Srdiečko ma bolí ☹

emmushka
29. okt 2012

zdenkaxyz To mi je velmi luto ☹ Opatruj sa a drzim palce do dalsieho tehu!

oliverinko
5. nov 2012

U mna sa tak začinal potrat ☹

sunshine5
12. nov 2012

Mne sa stalo, ze som po sexe trosku krvacala. Isla som na pohotovst a Dr.mi povedal, ze vsetko tam dole je v tehotenstve velmi prekrvene a kludne sa moze stat. Mne sa krv objavila iba priamo po sexe, potom uz nic.
Dr.ma vycistil a povedal, ze je to prekrvenim a je tam zostatkova krv, ktora sa uz skor podobala na spinenie... ale prezrel ma zo vsetkych uhlo, ked ma vycistil, ziadne krvacanie nepokracovalo... na utz sa malicky tvaril spokojne, hybal sa a bol velky zodpovedajucemu tyzdnu. Stalo sa mi to v 10tt. A ziadne lieky, ziaden oddych, ziadne obmedzenia... krv sa uz neobjavila zatial... a ani po sexe...
Takze niekedy sa naozaj netreba bat...

akona33
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre