Co Vam zabralo na unavu v tehotenstve v 1.trimestri,som ako matoha,neviem fungovat.V praci som nepouzitelna,doma sa snazim aspon co-to porobit a venovat synovi.Rano mi trva pol hodiny sa vobec prebrat.Vysledky krvi su asi dobre.V noci som strasne smadna a chodim pit a potom wc, co tiez prispieva k nespavosti a unave. :-/
Skončenie 1.trimestrs zaberá na únavu nič iné 😁
Druhy trimester 😃 fakt len vydrzat
Ja som v druhom trimestri a až teraz namna prišla únava a nič nezaberá len vydržať treba
Nič 😂
Nic som neskusala, brala som to ako fyziologicku potrebu mojho tela si oddychnut. Moj sef mal nastastie doma male babo, tak si este dobre pamatal, ako to mala jeho manzelka a bol voci mne chapavy 😅 Doma som zalahla aj o pol osmej vecer a spala do rana
Pracujem na full time,plno prace,len ja som totalne mimo,len pozeram a nic,moj mozog vypol totalne a neviem sa nastartovat ☹ zaroven aktivne skolopovinne dieta,domacnost.Citim sa priserne,lebo som bola dost aktivny clovek a isla som ako blesk a teraz?o 9 uz spim a nic zo mna ☹ tak hadam to prejde po prvom trimestri,este 2 tyzdne vydrzim.
Spanok aj cez den. Tvoje teli vyraba dokonaleho cloviecika- je to fuska. Skus obmedzit domace prace- spusti z narokov na chvilu a oddychuj.
Autorka to je skutocne normalne, nic ako vydrzat nepomoze...telo sa musi tym vsetkym hormonom prisposobit, to chce cas.
Domacnost pocka, pripadne mas predpokladam aj muza, ktory moze teraz prebrat nejaku zodpovednost, takisto aj pri dietati. V praci len vydrzat, ja som si aj vzala nejaku dovolenku ked to bolo najhorsie, plus som teda aj v praci isla iba potrebne minimum.
A to nechodíš do prace. No čo ti poradím len vydržať a chodiť spať hneď zo starším dieťaťom. Pospať si poobede ak takú možnosť máš mne bolo ešte k tomu brutálne zle a chodila som do práce busom kedze6sme vtedy mali jedno auto. To bola sranda
@sofia1979 chodim do prace,na plny uvazok,robim niekedy i cez vikendy.Rano odnasam syna do skoly (mhd),potom do prace,z prace domov,upratat,navarit a povenovat sa synovi.Niekedy ma zaroven on nejake povinnosti,kde s nim chodim,vtedy chodime domov po 18:00.Takze nie,nespim cez den,snazim sa ficat aj cez unavu.Aj hore v prispevku je napisane,ze do prace chodim,i ked som nepouzitelna,lebo mnohokrat ma vypne,i ked voci tomu bojujem
To som prehliadla tak len vydržať
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bohuzial vydrzat, tu ine nezabera, tie tyzdne sa zdaju nekonecne - ale nie su... ono to ten 12-14.tyzden vacsinou uz polavi. Vacsina z nas chodi cele tehu este aj full time do prace, ber to tak, plus deti doma a domacnost... nejako sa to zvladat musi... Hlavu hore, chodit nacas vecer spat, ked ti maly este spava na obed, lahni si s nim. Tu carovne nic neexistuje, ale tak to babatko na konci za to stoji...