Čo s nervozitou na začiatku tehotenstva?

pestikova
24. feb 2015

som nervozna vsetku zlost prenasam na priatela uz nevladzem kedy to skonci

janinah
24. feb 2015

každý sám je kováčom svojho šťastia 😉

natalym
24. feb 2015

To, že si Ty nervózna je Tvoj problém a nie jeho. Tak to musíš Ty riešiť, lebo Tebe nie je dobre.

cerez
24. feb 2015

Ak som to dobre pochopila, si nervózna so začiatku tehotenstva. Úprimne si povedzme, prvý trimester je dosť ťažký. Snáď ťa priateľ pozná aj z druhej stránky a vie pochopiť hormonálne výkyvy. Skôr ako na neho najbližšie vybafneš, porozmýšľaj či naozaj si to zaslúži.

elika74
24. feb 2015

Preco si nervozna? Ako ti tu mame pomoct? Vytvoris "otazku", ale nepolozila si ziadnu otazku. Vyrozpravaj sa, co ta trapi, pi caj na ukludnenie - proti nervozite, daj si magnezium, v lekarni sa informuj, co by ti pomohlo, navstiv psychologa, v cinskej medicine su pripravky na ukludnenie.

bonaqa2013
24. feb 2015

Skús si kúpiť v lekárni Persen -je na upokojenie. A keď budeš mať dlho takéto stavy ,tak počítaj s tým, že priateľ asi tiež nebude šťastný pri tebe a môže si nájsť niekoho menej nervózneho....

jaju_ska
25. feb 2015

aj ja som bola podrazdenejsia. a mozno som to prenasala na oolie a aj na priatela. ale ked ta priatel milujem pochopi to a predsa cakate spolu dietatko aj on je tehotny s tebou takze ti to odpusti neboj 🙂 a proti nervozite pomaha meditacia🙂 proste chvila kludu

ivanya
25. feb 2015

Nic sa s tym robit neda 🙂 Mna islo roztrhnut od jedu, bezdovodne. Vysvetli priatelovi, ze potrebujes aby bol teraz omnoho tolerantnejsi, kedze ty si klbko nervov, povedz mu, ze aj ked po nom vrcis, tak ho stale milujes, a ze ono to prejde raz 🙂 Skus si najst monotonnu cinnost - v case ked si najviac nervozna, strikuj, kresli si...

luta13
27. feb 2015

@pestikova, ja som bola nervozna v 5tt., hlavne po 3 dnoch tehutestov, ked mi tmavla druha /...vtedy som vrcala za vsetko mozne aj na muza, aj na syna...po tyzdni to preslo...treba vydrzat a priatel nech ta castejsie prituli a pohladi...uvidis, ze bude lepsie...

ivkadracova
26. mar 2015

ist behat, sama, hoci par km - prinutit sa, najst si cas.. alebo aspon rychlu chodzu, a spotit sa, mne to veeelmi pomohlo, no nie navzdy, treba to opakoavt, a potom sexovat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre