Čo pomôže na divnú chuť v ústach v prvom trimestri?

monika291
18. dec 2012

Ahojte tehulky chcela by som sa Vás opýtať ci mi neviete poradit co je dobré na divnu chut v ústach. skusala som zuvacky rozne mentolove,detské ale nic nepomáha ani zubná pasta nič. Nieje to moc príjemné. Skusila som aj zazvorove cukríky ale moc to nepomáha ☹

sisaha
18. dec 2012

nic ti nepomoze....az porod..., neboj, za tych 9 mesiacov si na to zvyknes..

psyxooo
18. dec 2012

presne toto som mala aj ja a nepomohlo mi nic, kamoske pomohli obycajne piskoty, mne nic. Stale som musela nieco jest, aby som zahnala tu chut. Ale preslo mi to asi v 14 tt.

vjejka
18. dec 2012

po prvom trimestri to väčšinou prejde🙂

marianka0101
18. dec 2012

ja som sa s tým trápila celé tehotenstvo a jedine čo mi zaberalo, boli žuvačky, ale tak aj 10 denne. Ako som ju vyžuvala a bola bez chuti, hneď som si musela dať ďalšiu

vampgirl
19. dec 2012

Mne takisto pomohol az porod 🙂 Zuvacky som zula isty cas, ale potom mi prestali zaberat... Jedine, co mi vzdy na chvilu pomohlo, bolo cerstve ovocie. Ale neboj, hodinu po porode uz to bude fuc 😀

ichbinich
19. dec 2012

Mne ta pachut presla, az ked presli az nevolnosti. Mna to drzalo od 8 do 16 tyzdna...
Tiez nepomahalo nic, ani na nevolnosti, ani na pachut ☹ Nejprv som si myslela, ze to je z masa, ale nebolo to tak, ta suvislost sa nepotvrdila.
Takisto ako teraz je sumafuk, co zjem, vecer ma skoro vzdy pali zaha. Niekedy z krajca chleba a niekedy si dam nieco tazke, z coho pali zaha aj zdraveho a nic mi nie je 🙄

lienka1701
19. dec 2012

asi nič len zvyk to chce 🙂

usiko
19. dec 2012

nic, prejde po tom, coprejdu nevolnosti, pravdu povediac, mne nevolnosti trvali len cca 2-3 tyzdne, a pachut este aj mesiac po tom pretrvavala...nepomahalo nic.....

lydka14
2. jan 2013

mne sa uz konecne trosku chute vratili ale zaciatok bol fakt hroza jes jes a nic necitis 😀

miskanasa
2. jan 2013

mne pomáha nealko radler..stale ked mám zlu chut, trochu si cmuknem a pomaha to.....jedno pivko pijem aj 4 dni..ale plodu to nijako neskodí....a vraj pomáha aj zázvorový čaj

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre