Čo na strie na prsiach a bruchu v tehotenstve

da_da1996
23. dec 2020

Ahojte žienky idem si po radu , co najlepsie pomaha na strie prs a brucha v tehu ? Budem rada ak napisete vaše skusenosti 🙂

c_est_la_vie
23. dec 2020

Pribrať čo najmenej.
Inak ja som kremovala denne takým krémom od dr. Maxa na strie a mám iba 1 centimetroch striu, aj ta mi vznikla koncom šestonedelia. Ale teda začni čo najskôr, nech sa koža pripraví. Krémovat keď už strie vznikajú ti nepomôže.
Mala som aj bioil ale ten sa zle vsiakoval a kaštieľ oblečenie. A aj Elastiq, ale za mňa bol naj dr Max

lellla
23. dec 2020

Podľa mňa nič...ja si myslím že je to podľa toho akú máš elasticitu pokožky...kamarátka sa kremovala deň noc a olejčeky a chobotiny a má strie po celom bruchu...ja som sa kremovala a na bruchu nemám ale na prsiach áno a teraz pri druhom tehu sa nekremujem.vobec..na bruchu nemám vôbec nič aj keď mi rýchle vyskočilo a na prsiach mám tie isté zatiaľ ...ale tak kremovat a podporovať tu elasticitu môžeš 😌

denden77
23. dec 2020

suhlas s @lellla.. ja som sa nakremovala asi 2x za cele tehotenstvo a nemam ani jednu 🤷‍♀️

ivka21
23. dec 2020

Celé tehu som sa krémovála a vyskočili mi v nemocnici keď sa mi naliali prsia☹️

darinka52
23. dec 2020

@da_da1996 ja som sa cele tehotenstvo kremovala telovym mliekom nivea a nemam ziadne strie. Podla mna je zbytocne davat velke peniaze za kremiky na strie. Vsetko zalezi od pokozky, ak raz mas zlu elasticitu a pruznost pokozky mozes pouzivat neviem aky krem aj tak ti nepomoze

jamidea
23. dec 2020

@da_da1996 NIC. Ziadne kremy ani take uzasne rady, ze nepribrat, haha. Zavisi od tvojej koze, genetika, elasticita...Pri prvom dietati som sa od zaciatku kremovala specialnym kremom presne na to urcenym, kde tu sa pomasirovala, pred porodom ma odhadovali podla pribratia na 7.mesiac a take strie mam z toho tehotenstva na brusku ze az.

malicka_mysicka
24. dec 2020

@da_da1996 podla mna nic 😀 genetika, elasticita pokozky. Ja som sa kremovala 2x denne cele teho a tri dni pred porodom sa mi potrhalo brucho skrz na skrz. Mam ich asi milion. Ale je pravda ze som dlho prenasala a uz som mala mega brucho.

monita384
24. dec 2020

Ja súhlasím že záleží od koze a genetiky. Cele tehotenstvo som sa krémovala aj 3x denne. Maste, oleje telové mlieka hľadala som co najlepšie a minala na litre. Aj napriek tomu mam strie upne všade. Ale je pravda ze som mala mega brucho a veľa som pribrala keďže som mala rizikové a minimálny pohyb.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre