Čo na nízky krvný tlak v 1. trimestri?

evitka83
25. júl 2019

Kocky viete poradit nieco na nizsi krvny tlak na zaciatku tehu? Doktorka mi poradila len vela pit a spat. No rada nad zlato s 5 rocnym dietatom doma 🤦🏻‍♀️ Mavam tocaky, som strasne malatna, stracam koncentraciu za volantom 😞

dominika18muc
25. júl 2019

Ja mám celé tehotenstvo taký tlak a kvôli tomu som nevypustila kávu teda a pomáha mi to, skúsila som že nebudem piť kávu, lebo mám z nej kyselinu, ale také točaky a bolesti hlavy som mala tri dni bez nej, že radšej tú kyselinu prežijem 🙂

popolusska
25. júl 2019

@evitka83 ak mas nizky tlak a tocaky, lekarka by mala vysetrit, ci nemas nedostatok zeleza v krvi. Nizky tlak je v podstate ok, ale ak sa ti hlava toci casto, mala by ti urboit krvny obraz.

evitka83
autor
25. júl 2019

@dominika18muc ja som obmedzila kavu dost radikalne 😩

dominika18muc
25. júl 2019

@evitka83 No ja som kávu pila len tak z chuti, minimalne dve denne, ale keď bola príležitosť alebo chuť tak aj 4/5, teraz pijem jednu ráno a jednu poobede, ale také slabšie, jedla lyžička mi stačí do malej presovej šálky 🙂

evitka83
autor
25. júl 2019

@dominika18muc no asi si idem jedno spravit 😉

katie253
25. júl 2019

@evitka83 kávu môžeš aj dve denne úplne s kľudom, mne tiež zaberá

ikonica
25. júl 2019

Lepsi je nizsi tlak ako vyssi... A kavu mozes kludne jednu dve salky denne..

lenka2710
25. júl 2019

@evitka83 ja som tiež pila dve kávy slabšie za deň,a v pohode,tlak som mavala skoro každú poradňu 130/80

mogaa
25. júl 2019

@evitka83 ja má celý život nizky tlak🙂v lete sú príznaky ako opisuješ, robí to to teplo...naozaj treba viac piť, kludne minerálky, dokonca doktorka mi povedala že sa nemusím obmedzovať v solení(ja skôr nesolím), šport( u teba aspom rekreačne prechádzky, plávanie),a mne ešte červené víno.....tak som sa smiala že či iným zakazujú(solenie a chlast) mne odporúčajú🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre