Čo na bolenie hrdla v 11. týždni tehotenstva?

paulinafabryova
18. mar 2020

Ahojte viete mi prosím odporučiť čo je najlepšie na bolesť v hrdle ? Som 11tt aj 6 deň. Mám aj nádchu ale naparujem sa a celkom mi to pomáha. Ďakujem za každú jednu radu 🙂 nerada by som v tomto obdobi išla k lekárovi .

haaadanka
18. mar 2020

ja mam pastilky Septilen z lekarne, ktore su pre tehotne.. lekarnik mi ich odporucil... a fakt zaberaju... inak okrem hrdla som dokazala preliecit vsetko cesnakom, kefirom a vyvarom 🙂

mimike91
18. mar 2020

Ahoj😊Homeovox. Je to vhodné pre tehotné. Mne to odporúčil lekár keď som bola tehotná, aj keď som kojila😊 je to homeopatický liek, mne to pomohol😊 skoré udravenie ti prajem.

veronikaszabova
18. mar 2020

Homeogene9

kukulienka83
18. mar 2020

Kloktat slaný vodu, 2dc vlažnej vody a 1čl soli... nechutné ale prírodné a účinné

mon_day
19. mar 2020

Ahoj, mne tiež v lekarni doporučili septilen a hneď mi pomohol 🙂

kathhii
19. mar 2020

@paulinafabryova
Septilen- z lekarne , celkom pomaha.
Potom nejake babske recepty- slaná voda alebo čajovn. roztok kloktat.

nevenka
13. sep 2020

Baby, chcem obnovit tuto diskusiu. Som v 25 tt. a boli ma hrdlo, Septilen uz vraj nebudu vobec mat a ziadna podobna nahrada nie je. Ziadne homeopatika nechcem, zatial si davam len kloktadlo ao slabpu vodou. Dezinfekcny a protizapalovy ucinok ma aj Curasept ustna voda, tu mam doma, ale neviem, ci sa v tehotenstve moze kvoli chlorhexidinu. Pit ju samozrejme nebudem, ale aj tak...😇...strekla som si parkrat Jox, s tym, ze prebytok vyplujem, len taky film sa mi spravil v hrdle. Ak to nezastavim hned, tak sa poznam a prejde to do kasla, brutalnej nadchy a kaslem potom aj 2 mesiace, a to suchy kasel, takze ani ten Stoptussin sa nemoze a bylinkove nepomaha...teda na zastavenie brutalneho kasla...

alex1212
2. nov 2021

Škoda septilenu. Bol to môj poriadny pomocník.. vždy ma hrdlo prestalo bolieť. Teraz nemám a hrdlo v háji.. nechápem prečo ho sukl ďalej nepovolil

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre