Ahojte bola som u dr. tá mi potvrdila tehotenstvo, že som v 7+2tt podľa Sona, ale nebola tam žiadna akcia...vzala mi hcg vo štvrtok v pondelok som šla na kontrolné hcg. HCG že vraj pekne stúplo a mám prísť na tehotenské odbery a budúci týždeň na kontrolu...myslíte že to bude ok alebo je to zas stratené? Bude to ešte dlhý týždeň...
To ti nikto nepovie, je to uz len na tom malom, ci sa rozbehne alebo nie. Drzim kazdopadne velmi palce.
Ďakujem vam, ja ani neviem čo som tu chcela prečítať...možno nejaké uvedenie že nič nie je stratené....aj keď psychicky sa pripravujem na najhoršie...
Urcite to nie je stratene, bola som v podobnej situacii, uplne ta chapem, dni do dalsej kontroly boli utrpenim, tiez som sa snazila pripravit na najhorsie ak ked v kutiku duse dufas, ze vsetko bude dobre, nejdem ti pisat mysli pozitivne, lebo to je velmi tazke v takejto situacii, drz sa!
Ak je to dobre odmerane,veru v 7+2 by uz srdiecko malo byt🥹Ale moc budem drzat palce,aby sa uz na dalsi tyzden ukazalo!🙏🏻
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To ti zial v tejto chvili nik nepovie ale verim, ze ano a silno drzim paste 🤞🏻🤞🏻