Ahojte, začali ste pichat injekcie aj keď bol na 2 testoch, rôznej značky len slabý duch (mám ešte pred MS) alebo čakali kým bol test jasne pozitívny. Injekcie mam už doma, lekár mi ich dal a povedal, že keď budem mať 2 testy pozitívne mam začať pichať. Neviem však ci sa aj duch považuje už za pozitívne.
spravila by som si digitalny test a ak je pozitivny zacala pichat
ja som tiez testovala pred MS, tak mi kazal lekar a ked som mala test viditelne pozitivny, spravila som digitalny a zacala pichat
Baby prepáčte že sa tu votriem, môžu byt tieto injekcie aj v chladničke? Ideme na dovolenku a majú sa skladovať do 25 stupňov a na izbe asi bude cez deň viac.
Ďakujem a ešte raz sa ospravedlňujem 🙂
@petamich vyšiel mi pozitívny aj ten 1-2. Tak myslíš, že môžem začať?
no ja by som uz zacala, aspon teda mne tak kazal moj lekar
@ninka99865 ja viem tak, ze by sa nemal skladovat v chladnicke, idealne pri izbovej teplote 15-25 stupnov, cize skor tmave chladnejsie miesto, ono zasa ak v tej izbe bude jemne nad 25 stupnov asi sa tiez nic nestane
Ano, ak mas pozitivny digital tak pichaj. Si v tom 💜 drzim.palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som pichala od prveho dna vynechania MS.. teda treti den,co bola ciarka na teste a teda neprehliadnutelna.