Ahojte ...chcem sa opýtať minulý týždeň o takom čase (v stredu) som si robila clearblue čo ukáže aj týždne...naskočili mi tam +2-3 ...dnes som si ho robila znova a myslela som si že mi naskočí +3 no naskočili mi znova +2-3 dní 😕 môže byť že som stále v 2-3 týždni? Bojím sa ....ku doktorovi idem v pondelok.
Nooo od rána druhý moč
Ano, moze ti ukazat este ten isty vysledok nakolko 2-3 znamena, ze si v 4-5tt...cize ak si si ho robila v priebehu tyzdna tak to podla.mna sedi..
@zuzkacik4 a ak sa môžem spýtať keď pôjdem k doktorovi tak cca v 4-5 týždni môže niečo vidieť....ale tie 4-5 to sú reálne týždne tehotenstva alebo týždne od poslednej ms?? Dúfam že som sa zrozumiteľne opýtala 😁😁
@petasovova urcite by som nesla tak skoro. Zavolaj sestricka ta objedna. Vacsinou este nic nevidno aby si nemala zbytocne stres z toho. Staci okolo 8 tt
@petasovova no podla mna gestacny vak bude vidno..plod moze ale este nemusi byt...srdiecko tiez este nebyva...ale samozrejme.moze..je to belmi individualne, zalezi kedy si mala ovulaciu...takze by som radsej pockala ak nemas ziadne komplikacie, nech ta to zbytocne nevystresuje ak by este nebolo vidiet...
Od poslednej MS sa to rata 😊
Ide o to že ja mám ms nepravidelnú a poslednú som mala od 28.11. do 4.12 🤔
Zbytocne to neries zavolaj doktorke a mas odpoved za 1minutku
@petasovova.... Jasné že to môže byť ja som volala hneď ako som mala pozitivny test... A robila som si aj tento digitálny a ukázalo mi +1-2...sestrička ma objednala týždeň na to a už bol vidieť gestacny vak....
@petasovova ahoj 🙂 ja som na tom podobne posledná MS bola od 28.11 a mávam dlhé cykli. U dr. som bola 9.1 a srdiečko ešte nevidel, takže ma obj. až na 3.2.
@pirulkamirulka a robili ste si aj digitálny test ??
@petasovova áno, 30.12 som si robila a vyšlo mi 2-3
@pirulkamirulka tak držím palce na ďalšej kontrole 😉 aby už tam bolo počuť aj srdiečko ☺️
@petasovova myslím pozitívne aj keď ma občas prepadá panika či je všetko ok 🙂 rovnako aj ja držím palce
@pirulkamirulka tak sme dve ☺️
@petasovova mna tusim objednala prvykrat v 8 alebo 9 tyzdni a vsetko uz bolo krasne vidiet. Aspon som nemusela stresovat, ze je tam len vak alebo srdiecko este nebije. Nechod zbytocne skoro.
Ale digi test ukazuje týždne od počatia, nie od poslednej ms. Teda neukazuje v ktorom tt si 🙂 Všetko bude v poriadku
@petasovova určite už bude nieco vidieť. Podľa dátumu poslednej ms si v 7dmom tyzdni(6t+6dni)
@petasovova podľa mňa ešte je skoro sa chystáte ku gynde
@petasovova ahojky. Mozem sa spytat ako to nakoniec dopadlo? Ja som bola na gynde v pondelok vysiel mi pozit test ale zacala som krvacat trochu tak mi kazali prist. Nevidel este nic moc len ze nieco sa tam rysuje. Podla ms som bola 5+0. Pocali sme pravdepodobne 14. Alebo 16.1. Dnes som si robila digi test a vyslo mi 2-3. Tak sa celkom bojim ci by nemal byt uz 3+ ci nahodou hcg neklesa. Nemam ziadne priznaky iba velmi jemne pri dotyku bolia prsia a podbrusko.
@masha123 ahoj ☺️ no na prvu kontrolu som šla 20.1. a v ten den este ráno som si spravila ďalší Digi test a ukázal už 3+ ☺️ na utz dr videl už všetko dokonca aj srdiečko ❤️ bola som 6t+1 ☺️
@petasovova tak gratulujem🙂 no ja len tak som asi prehnane uzkostliva a moc to sledujem kedze som na zaciatku jemne krvacala.. dnes by malo byt 21-23 dni od pocatia preto som si myslela ze uz to bude 3+ ale asi to neni take velmi presne. No uvidime na kontrolu idem az 24.2.
@masha123 ďakujem ☺️ a veľmi držím palce ✊
@petasovova dakujem velmi pekne dufam to bude dobre🙏Aj tebe drzim palce nech to vsetko dobre dopadne az do konca🙂
@masha123 ďakujeeem ☺️
Ahoj ostal mi nerozbaleny clearblue digitálny tehotenský test nestihli resp zabudli sme ho skúsiť a dcérka už je na svete, ak by niekomu pomohol a poslúžil posuniem 🙂
@petasovova ahoj mám ten istí problém ako si dopadla
@mulm ahoj 🙂 akurát mam pri sebe 2r2m syna a druhe babo na ceste ❤️
@petasovova
Tak to gratulujem ja som práve začala špiniť ružovkasta krv po utreti bože tak sa bojím že je to potrat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@petasovova a robila si si z ranneho mocu? alebo sa moze aj z poobedneho 🙂 tiez planujem urobit test clearblue ale nie s indikatorom ale normalny co ukazuje +/-