Ahoj, cítili ste v 8 týždni niečo ako pohyby? 🙂
Nie 😀
kedze v osmom tyzdni je plod velky asi ako fazula, tak ziadne pohyby, ktore by sa dali citit, rozhodne nevykonava 😉
určite nie ...bábätko má cca do 20mm... myslíš, že je to reálne aj možné ? 😉
V 8.tyz.ma babika asi 2 cm a preto nie je mozne citit pohyby 😉 v tehu je bezna zvysena plynatost takze si viac uvedomujes creva ako doteraz.
To asi tazko. Urcite nie.
ano, ked som nieco zle zjedla.
absolutne nie !!! to ms vsugerovane, alebo sa ti hybe crevo.... 🙂 🙂
Neni mozne...
Drvivá vätšina v 8 týždni ani len netuší že je v tom .o)
prvy pohyb som citila ako male bublinky ktore ako keby praskali ...... no bolo to neskor . V 8 tt. sa mi to zda nerealne ..... ale mozne je vsetko 🙂
Urcite nie je to nerealne
Po 3 tehotenstvách Ti s istotou môžem napísať, že to možné nie je...Čo sa mňa týka pri 2 tehotenstvách som v 8 tt ani len netušila, že som tehotná...
Moja ... to nie je mozne .... cítiš roztahy maternuce ci ine zmeny v brusku ...
Tvoje bábo má teraz max 2 cm 😉
Určite nie.
ano aj ja to mam podobne ties citim pohyby cakam tretie a pred tym som to necitila
pri prvom som necitila nic do 15tt...teraz som v 8tt...a ak zakaslem alebo kycham, tak citim nieco v podbrusku, akoby sa pretacalo v plod.vode...no creva to nie su urcite...kamoska je v 13tt a minuly tyzden mi pisala, ze citila pohyby...myslim, ze je to vsetko individualne... 😉
Teraz bez urazky, ale v poslednej dobe citim take pohyby ako nikdy a to tehotna nie som. Mne sa vpravo dole tak nafukne crevo, ze presne taky tvar mala mala, len lezala, som si ju vedela nahmatat. Ale tak intenzivne v zaciatkoch som ani ju necitila. Keby som bola znovu tehotna, asi ani nerozoznam pohyby od plynov, pokial to nebudu normalne ze kopance ze mi vytlaci kozu von. Fakt neviem, ci by som to vedela rozoznat. Creva dokazu divy.
Leda zeby to bol nejaky obor,ktory uz v 8.tyzni zabera polovicu tvojej maternice...ale pravdepodobne si len nemozes prdnut 😀 (neslusne,ale otvorene)
Skus zopar drepov, mozno to "kopanie samo vyfuci ".... 😵
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Pohyb babatka este určite necítia, to skôr pohyb čriev ;))