Chuť na jedlo

julianka312
2. aug 2024

Ahojte, možno hlúpa otázka ale vŕta mi hlavou keďže som už dva krát potratila a bojím sa už každej maličkosti. Kamoška v srande napísala že varili goja 😁 mnohé to nebudete vedieť je to naše cigánske jedlo (čreva plnene zemiakmi alebo múkou)... Keďže také niečo sa nedá navariť hocijaký deň a ja mam teraz na to strašnú chuť a stále na to myslím, bojím sa aby sa nič nestalo kvôli tomu. Dúfam že nie 😁🙏

smejkuskaa
2. aug 2024

@julianka312 myslím že môžeš jesť čokoľvek , samozrejeme že pozor na to aby to bolo správne tepelne upravené mäso , čiže v skratke pozor na steaky médium , iba ak poriadne prepečene, na surové ryby pozor , ak napr treska, akokoľvek spracovaná ryba za mna ok .. ja som jedla všetko “zaradom” a všetko v poriadku 🙂
čo sa týka reštaurácie tak chodiť do overených a keď tak upozorniť čašníka nech danú surovinu kuchár prepečie poriadne kvôli tehotenstvu , myslím že by to nikde nemal byť problém 🙂

smejkuskaa
2. aug 2024

@julianka312 pokiaľ nie si si istá kvôli veciam z minulosti , ideálne je opýtať sa svojho lekára , on najlepšie vie čo a ako vzhľadom na stav 🙂 držím prsty ;)

julianka312
autor
2. aug 2024

@smejkuskaa asi ste ma nepochopili ja som myslela že kamoška to napísala v srande že to varili 😁 ale ne varili to a ja mam na to teraz veľkú chuť a bojím sa že keď to nemám a myslím na to aby sa niečo nestalo

smejkuskaa
2. aug 2024

@julianka312 moja chyba zle som prečítala , koniec koncov na mojej odpovedi sa nemení nič a neboj nič sa ti nestane keď si nedáš 😂😂 to iste ako keď má niekto diétu, ale niečo si odoprie lebo diéta 😂 ešte nikto na to nezomrel 🙂 toto je len v našej hlave a nie v tele 😂

luccija
2. aug 2024

@julianka312 tak mysli na niečo zdravšie😉
Z myslenia na jedlo sa nepriberá ani nepotrati neboj sa

kvadrinkaaa
2. aug 2024

Myslela si to ako poveru, čo sa u nás hovorí. ☺️ Nič sa nestane, daj si niečo iné dobré pod zub ♥️

julianka312
autor
2. aug 2024

@smejkuskaa tiež pravda 😁 ja sa bojím len o bábo ale asi je to len taká povera 😁

julianka312
autor
2. aug 2024

@kvadrinkaaa no hej, lebo každý to vraví a človek sa potom boji 🙄😁... Pri prvom synovi som takáto nebola ale tu sa bojím asi všetkého 😁🙄

jaskolka
2. aug 2024

@julianka312 to nemyslím vôbec v zlom, len zo zvedavosti. Ty sa bojíš ze ti urobí zle pomyslenie na jedlo, ktoré nezjes?Chápem to správne? Ak áno, aký význam a zmysel to preboha ma, taky strach?

julianka312
autor
2. aug 2024

@jaskolka no po pravde sama neviem, pri prvom tehotenstve som takéto myšlienky ale že absolútne nemala vôbec... Možno preto že som dva krát už bohužiaľ potratila a tu mám to všetkého veľký strach a ľudia čo vravia tak asi z toho 🙄 ja sama si poviem že je to asi hlúposť

danyelia
2. aug 2024

...a čo by sa Ti malo stať z jedla, fakt nechápem 🙄

danica2711
2. aug 2024

@danyelia kebyže z jedla, ale ona sa bojí, že sa jej stane niečo preto, že ho nemá: "bojím sa že keď to nemám a myslím na to aby sa niečo nestalo" - myslela som si, že som už počula všetky možné absurdity, ale zjavne nie

danyelia
2. aug 2024

@danica2711 Tak teraz som sa v jej ,,probléme,, stratila už úplne 😄

julianka312
autor
2. aug 2024

@danica2711 pre boha ženy aké len ste, keď niečomu ne pochopíte nebojím sa o seba keď niečo nezjem, vraveli že keď mám na niečo chuť v tehotenstve a to nemám a že na to myslím že môžem potratit, áno možno je to naozaj absorutna blbosť ale človek keď ma dva potraty tak sa už asi zlakne všetkého... A keď niečomu ne pochopíte nemusíte mať hneď blbé narážky takéto socky zbožňujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre