Celodňové nevoľnosti v 9. týždni a dilema či ísť na PN.

petram_h
2. mar 2020

Ahojte zienky mám takú menšiu dilemu ...som na začiatku 9tt a mávam strašne celodňové nevoľnosti (nevraciam len mi je zle nevládzem poriadne jesť a je mi slabo keď dlhšie stojím ). Najlepšie by asi bolo ísť na PN kým sa to nejako neupraví ...no ale tu nastáva problém ...pochádzam z malej dedinky kde každý každého pozná sestrička je aj naša suseda a môj obvodny lekár je dobrý priateľ môjho otca .Keďže som ešte v takom nízkom štádiu o mojom tehotenstve vie len manžel a bojím sa že keď pridem k doktorovi že potrebujem PN že som tehotná, tak sa to môj oco a cela moja rodina dozvedia skôr ako im to poviem ja ...Viem že existuje lekárske tajomstvo ale aj to naozaj v takýchto malých dedinkách lekári a sestry dodržujú? Sú to starší ľudia(takze radi klabosia ako staré tetky na trhu) už by mali byt obaja na dôchodku no ešte stále robia a iného si teraz hľadať nechcem keďže on ma pozná od narodenia ...poraďte čo robiť ...risknúť to či radšej ešte ten mesiac odtrpeiet v robote 🤢ďakujem

hrasocek12
2. mar 2020

@petram_h ja by som sa dala vypisat na pn a vyslovne lekara poprosila aby v tomto pripade dodrzal lekarske tajomstvo aj ked su kamarati.. Ved predsalen si pacientka a mas pravo nato.. Ze ked pride spravny cas oznamis to vsetkym sama a ty a nechces aby sa to rozoberalo takto skoro ☺️

kitycat
2. mar 2020

Povedat rodine... preco to tajite? 9 tyzden nie je chvila... ukazka ako sa z komara robi somar

lenicka777
2. mar 2020

Na PN ta môže vypísať aj tvoj gynekológ ak to nechceš riešiť cez obvodného 🙂

brigib
18. mar 2020

@petram_h mna vypisal moj gynekolog, chcel ma hned ma zaviatku v 5 tt, ale povedala som nevh pockame. Zacala sa chripkova, teraz ten virus pred 2 tyzdnami ma hned vypisal a povedal zekonecne. Mame sa chranit ak vieme, jasne zavisi aj od t ojho zdravia.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre