Častý spánok na začiatku tehotenstva

24. feb 2024

Baby, tiez by ste na zaciatku tehotenstva len spali? 😂 kedy to skonciiiii? 🙈 Som 8tt.

blondinka95
24. feb 2024

Som v 9tt a tiež sa toto pýtam 🙈

vkatush
24. feb 2024

Prvý trimester som potrebovala šlofík minimálne raz, niekedy aj dvakrát denne.

Potom prišiel druhý a zrazu som mala energie na rozdávanie.

Tretí ... To dám radšej bez komentára 😂

danielittar
24. feb 2024

Prvý trimester to bola katastrofa, spala som minimálne 2x denne 😀 potom druhý v pohode a v treťom sa tá spavosť vrátila, ale nie tak extrémne

aga1997
24. feb 2024

Ahoj mám to rovnako tiez 8tt prídem z roboty a musim si aspon hodinku zdriemnut lebo som hrozne unavená a neviem vôbec fungovať a to už kolko krát v robote okolo 11 ma začne lámať 🙈😓😭

anavixy
24. feb 2024

Chodila som do prace denna nocna 6-18 a 18-6, ked som po dennej prisla domov, casto som namiesto vecere isla o siedmej rovno spat 😂 kamoska sa cudovala preco stale slubim, ze k nej pridem a nakoniec nepridem.. ja som si to uvedomila az ked uz som vedela, ze som tehotna a spytala sa ma “a si aj viac unavena?” 🙉 no veru som bola… je to uplne bezna vec v prvom trimestri, jeden z prvych priznakov, prejde to…🍀

autor
24. feb 2024

Dakujem baby, mam to podobne 😂

Ked vstavam rano z postele, cakam na moment, kedy sa tam vratim 🙈😂

h2
24. feb 2024

Ja som toto síce nemala, ale moja sestra, ktorá žije v zahraničí, prišla raz takto v lete na Slovensko za mamou a stále by len spala. A mama jej hovorí, že určite je tehotná, keď stále spí. A aj bola. 😃

jablkovastrudla
24. feb 2024

Mne to trvalo snad do 16 tyzdna, ja som bola ako narkoleptik. Muz ma zlozku s fotkami ako som spala a tych fotiek je dooost 😅

zuzulip
24. feb 2024

Ja v prvom trimestri stále. Stačilo, že som sa otočila na gauči a už som spala😁

arasidka123
24. feb 2024

🤣 skoro celé tehotenstvo pri škaredom počasí...

danica2711
24. feb 2024

v prvom tehotenstve ako medveď v zime, v druhom takisto - keď som bola v 1. trimestri, učiteľka v škôlke sa detí pýtala, čo ich mamička najradšej robí, deti tam "excelovali" s upratovaním, čítaním atď., môj syn povedal, moja mama najradšej spí... Ale prešlo to v 2. trimestri

diankamf
24. feb 2024

Mne to preslo v 2.ttimestri, ale v 3. sa to vratilo a drzalo az do porodu 🙂

beata110
24. feb 2024

Ja tiez tak cely 1.trimester vkuse unavená a len spat. No a 2. Trimester nespím najskor o 2hej v noci sa mi da zaspať a o 5tej uz otvorene oci a neda sa mi spat dalej. Plus sa prehadzujem aj tych par hodin spánku.🤪

faith6
25. feb 2024

Aj ja som 7tt a stále by som len spala a nič nerobila dôjdem s roboty a konečná ako keby som v baňi robila pri prvom som robila 12ky v kasíne a nebola som tak KO

eliskael
2. mar 2024

Ahoj, ja som čisty priklad ako sa z aktivneho človeka stala lemra, som 13tt, mám nejaké problémy tak som na PN a spala by som hned ako ráno ( na obed) vstanem z postele. Docela ma to otravuje, lebo do teraz som športovala, behala, lietala aj doma, bola vo švungu a teraz som uplne nepoužitelná. Takže nie si sama, udajne to prejde a ja už čakám na ten deň kedy sa mi prinavráti energia. Tiež som sa čudovala či je to normálne keďže je toto moje prve tehotenstvo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre