Baby, tiez by ste na zaciatku tehotenstva len spali? 😂 kedy to skonciiiii? 🙈 Som 8tt.
Prvý trimester som potrebovala šlofík minimálne raz, niekedy aj dvakrát denne.
Potom prišiel druhý a zrazu som mala energie na rozdávanie.
Tretí ... To dám radšej bez komentára 😂
Prvý trimester to bola katastrofa, spala som minimálne 2x denne 😀 potom druhý v pohode a v treťom sa tá spavosť vrátila, ale nie tak extrémne
Ahoj mám to rovnako tiez 8tt prídem z roboty a musim si aspon hodinku zdriemnut lebo som hrozne unavená a neviem vôbec fungovať a to už kolko krát v robote okolo 11 ma začne lámať 🙈😓😭
Chodila som do prace denna nocna 6-18 a 18-6, ked som po dennej prisla domov, casto som namiesto vecere isla o siedmej rovno spat 😂 kamoska sa cudovala preco stale slubim, ze k nej pridem a nakoniec nepridem.. ja som si to uvedomila az ked uz som vedela, ze som tehotna a spytala sa ma “a si aj viac unavena?” 🙉 no veru som bola… je to uplne bezna vec v prvom trimestri, jeden z prvych priznakov, prejde to…🍀
Dakujem baby, mam to podobne 😂
Ked vstavam rano z postele, cakam na moment, kedy sa tam vratim 🙈😂
Ja som toto síce nemala, ale moja sestra, ktorá žije v zahraničí, prišla raz takto v lete na Slovensko za mamou a stále by len spala. A mama jej hovorí, že určite je tehotná, keď stále spí. A aj bola. 😃
Mne to trvalo snad do 16 tyzdna, ja som bola ako narkoleptik. Muz ma zlozku s fotkami ako som spala a tych fotiek je dooost 😅
Ja v prvom trimestri stále. Stačilo, že som sa otočila na gauči a už som spala😁
🤣 skoro celé tehotenstvo pri škaredom počasí...
v prvom tehotenstve ako medveď v zime, v druhom takisto - keď som bola v 1. trimestri, učiteľka v škôlke sa detí pýtala, čo ich mamička najradšej robí, deti tam "excelovali" s upratovaním, čítaním atď., môj syn povedal, moja mama najradšej spí... Ale prešlo to v 2. trimestri
Mne to preslo v 2.ttimestri, ale v 3. sa to vratilo a drzalo az do porodu 🙂
Ja tiez tak cely 1.trimester vkuse unavená a len spat. No a 2. Trimester nespím najskor o 2hej v noci sa mi da zaspať a o 5tej uz otvorene oci a neda sa mi spat dalej. Plus sa prehadzujem aj tych par hodin spánku.🤪
Aj ja som 7tt a stále by som len spala a nič nerobila dôjdem s roboty a konečná ako keby som v baňi robila pri prvom som robila 12ky v kasíne a nebola som tak KO
Ahoj, ja som čisty priklad ako sa z aktivneho človeka stala lemra, som 13tt, mám nejaké problémy tak som na PN a spala by som hned ako ráno ( na obed) vstanem z postele. Docela ma to otravuje, lebo do teraz som športovala, behala, lietala aj doma, bola vo švungu a teraz som uplne nepoužitelná. Takže nie si sama, udajne to prejde a ja už čakám na ten deň kedy sa mi prinavráti energia. Tiež som sa čudovala či je to normálne keďže je toto moje prve tehotenstvo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Som v 9tt a tiež sa toto pýtam 🙈